Xiaomi Въздухопречиствател Mi Air Purifier 2H EU

Xiaomi Въздухопречиствател Mi Air Purifier 2H EU

0 / 0 оценки
289.00 лв.
250.00 лв.
Xiaomi
В наличност
  • Модел: FJY4026GL
Характеристики
CADR(Clean air delivery rate) 260m3/h
OLED диплей Не
Автоматичен режим Да
Защита от деца: Да
Качество на въздуха: Да
Нощен режим Да
Подходящ за помещения: 18~31 m2
Потребителски режим Да
Регулиране скоростта на вентилатора Да
Сензор за осветеност Да
Тегло (кг.) 5.2
Модел: Mi Air Purifier 2H
Номер на модела: Xiaomi Въздухопречиствател Mi Air Purifier 2H EU
Партиден номер: FJY4026GL
Гаранция: 2 години
Тип: Пречиствател на въздух
Мощност: 31W
Сензори: Лазерен сензор за частици, Лазерен сензор за частици
Тегло(kg) 5.2
Wifi Да
Захранване: 220-240v
Други: Съвместим с Amazon Alexa и Google Assistant, HEPA филтър
Цвят: Бял
Bluetooth: Да
Максимална височина (mm): 520
Максимална дълбочина (mm): 240
Максимална ширина (mm): 240

Mi Air Purifier 2 е продукт с интелигентни функции, с които ще почиствате въздуха във вашия дом без усилие. Той се предлага с трислоен филтър на 360 градуса, мониторинг в реално време, график на таймера чрез приложението Mi Home и 4 различни режима, включително автоматичен и ръчен.

Замърсяването се превръща във все по-голям проблем. За това значително допринасят промишлените и автомобилните отработени газове. Преди да преминем по-нататък в практическия преглед, нека да определим какво точно причинява замърсяване и какво означават PM 10 и Pm 2.5.

Частиците PM 10 са замърсители, които са с размер 10 микрона, приблизително размера на човешкия въздух. Те включват неща като прах, цветен прашец и мухъл. Частиците PM2.5 са замърсители, които са с размер 2,5 микрона, 1/30 от размера на човешката коса. Всъщност те са толкова фини, че са невидими за човешкото око и могат да отидат дълбоко в белите ни дробове и кръвен поток, причинявайки краткосрочни и дългосрочни здравословни проблеми.

Как работи Mi Air Purifier 2?

Mi Air Purifier 2 използва 360-градусов филтър, за да освободи въздуха от различни замърсители. 360 ° цилиндричен филтър на Mi Air Purifier 2Н поема въздух по-ефективно в сравнение с конвенционалните пречистватели на въздух. Неговият трислоен дизайн премахва частици, по-големи от 0,3 микрона с НEPA филтър с висока плътност, докато филтърът с активен въглен премахва формалдехид, лоша миризма и други вредни вещества. Mi Air Purifier 2 бързо премахва частиците от прах PM2.5, прах, цветен прашец, домашна козина и други.

Животът на филтъра е около 6 месеца, в зависимост от използването му. Смяната на филтъра е много лесна и нови филтри могат да бъдат закупени и в нашият магазин hyperion.bg. Устройството автоматично ви информира дали вашият филтър се нуждае от подмяна, а също така поддържа часовник за работа и проследява колко дни ще продължи текущият филтър.

Това, което наистина впечатлява, е колко тих е Mi Air Purifier 2. Tова устройство е наистина много тихо. Xiaomi твърди, че Mi Air Purifier 2Н произвежда ниво на шум до 30 db в нощен режим. Aко се концентрирате, можете да чуете устройството да работи, но то не е достатъчно силно, за да се разсее и е много по-тихо от повечето пречистватели на въздух.

Използвайки приложението Mi Home, то се свързва с вашия смартфон и ви позволява да следите нивото на замърсяване в реално време и да задавате графици на таймера. Всичко това се случва чрез Wi-Fi и работи както на Android, така и на iPhone.

Защо да закупите Mi Air Purifier 2Н от hyperion.bg

В нашият онлайн магазин предлагаме разнообразие от продукти с марка Xiaomi. Ако и вие сте човек, който държи на чистотата в своя дом, поръчайте този въздухопречиствател и ние ще ви го изпратим с безплатна доставка в рамките на 3 работни дни за цялата страна.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър