Xiaomi Слушалки Mi True Wireless Earphones 3 Бели

Xiaomi Слушалки Mi True Wireless Earphones 3 Бели

0 / 0 оценки
199.00 лв.
Xiaomi
В наличност
  • Модел: ZBW4485GL
Характеристики
Микрофон: Да
Номер на модела: Xiaomi Слушалки Mi True Wireless Earphones 3(White)
Партиден номер: ZBW4485GL
Гаранция: 2 години
Тип: Earphones
Тип на връзката: Wireless
Цвят: Бял

Безжичните слушалки стават все по-предпочитани и популярни, особено след излизането на Apple AirPods. Това би трябвало да не е изненада, тъй като те осигуряват повече свобода от тези с кабелно свързване.

Защо да изберете Mi True Wireless Earphones 3, Бели

Слушалките са много леки и удобни при продължителна употреба. Имат сертификат IPX4, така че те трябва да издържат на пръскане от дъждовна вода. "X" означава, че те нямат сертифицирана защита срещу проникване на частици, като прах.

В допълнение към възпроизвеждането на музика, Mi True Wireless Earphones 3, Бели могат да се използват за телефонни разговори. За тази цел Xiaomi са оборудвали своите слушалки с двойни микрофони, които трябва да избират гласа ви, докато филтрират фоновия шум.

Безспорно качеството на звука е един от по-важните аспекти на всяко аудио оборудване.

Mi True Wireless Earphones 3, Бели имат ясен звуков подпис, осигуряващ балансирани високи и средни тонове.

Слушалките имат вградени инфрачервени сензори. Благодарение на тях, когато свалите слушалките от ушите си, те автоматично се паузират. По този начин освен, че не пропускате нито секунда от музиката, не хабите и от батерията.

Xiaomi Mi True Wireless предлага познат дизайн и функция за шумопотискане. Устройството анализира и филтрира околния шум и по този начин се наслаждавате на по-чисто звуково изживяване.

Слушалките са бели и се зареждат чрез калъф за зареждане. Еднократно зареждане ви осигурява 3 часа възпроизвеждане, което е нормалноза безжични слушалки. Ако слушате на по-тихи нива, вероятно ще ги използвате повече време. Отнема около един час, за пълно зареждане и те не поддържат бързо зареждане.

Свързването на Mi True Wireless с телефона ви лесно, просто отворете калъфа и задръжте бутона за две секунди. Когато светодиодът на корпуса мига, слушалките са в режим на сдвояване. Изберете “Mi True Wireless Wireless Earphones” от Bluetooth менюто на вашия смартфон. Те могат да работят както с устройства с Android, така и с iOS.

Защо да направите поръчката от hyperion.bg

Тези слушалки са чудесни за всеки, който се нуждае от добри истински безжични слушалки, които не струват цяло състояние. Ако вие сте ги харесали, направете поръчка от нашият електронен магазин и ние ще ви ги изпратим с безплатна и бърза доставка за цялата страна.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър