Xiaomi Слушалки Mi Sports Bluetooth Черни

Xiaomi Слушалки Mi Sports Bluetooth Черни

0 / 0 оценки
69.00 лв.
Xiaomi
Изчерпано
  • Модел: ZBW4378GL
Характеристики
Микрофон: Да
Партиден номер: ZBW4378GL
Гаранция: 2 години
Тип: Earphones
Тип на връзката: Bluetooth
Тегло(kg) 0.17
Цвят: Черен

Xiaomi е млада марка, основана през 2010 г. в Пекин, Китай, но въпреки не голямата си възраст се конкурира с високо утвърдени марки. Продуктите са с високо качество и всеки път са на конкурентни цени. Освен, че предлага на изгодни цени смартфони Xiaomi, също произвежда аудио аксесоари. Сред различните достъпни варианти на компанията са и слушалките Mi Sports Bluetooth Earphones Basic.

Марката си спечели име на аудио пазара благодарение на своята линия Piston слушалки, която беше похвалена от клиентите и критиците. Най-новото начинание на китайската фирма на аудио пазара е Xiaomi Mi Sports Bluetoot, Черни слушалки - продукт, специално насочен към потребителите, които тренират. Те също така са част от непрекъснато нарастващата гама фитнес устройства, предлагани на пазара от компанията.

Предимства на Mi Sports Bluetooth, Черни слушалки

Xiaomi има много опит в производството на принадлежности, свързани с фитнес, а фитнес гривните Mi Band са сред най-добрите на пазара. Слушалките са здрави и издръжливи, въпреки пластмасовите материали, които са използвани. Те са отлично проектирани и удобни, но когато ги сложите ще ви трябват няколко секунди, за да свикнете с начина на монтиране.

Когато ги носите ще останете изненадани от изключителния им комфорт и сигурно прилягане. Може да ги носите с часове и няма да усещате никакъв дискомфорт. Те са проектирани да издържат дори и най-интензивните дейности без да падат от ушите.

Батерията има добър капацитет (100 mAh) и може да захранва слушалките за повече от 4 ~ 6 часа. Шумоизолацията е доста ефективна и по-добра от на повечето слушалки. Дори и при ниски нива на силата на звука, спортните слушалки ще ви осигуряват ефективно ниво на изолация.

Тъй като изпотяването е често срещано събитие при тренировка, водоустойчивостта е задължителна за тези слушалки. Xiaomi предостави Mi Sports Bluetooth Черни слушалки с IPX4 сертификация, което означава, че ще устоят на изпотяване или лек дъжд.

Защо да поръчате от hyperion.bg

Xiaomi Mi Sports са за всички, които търсят невероятно аудио изпълнение, в удобен и лесен за носене дизайн. Ако и вие обмисляте покупка на тези слушалки, направете поръчка от нашият електронен магазин hyperion.bg и ние ще ви ги изпратим с бърза и безплатна доставка за страната.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър