Xiaomi Ръчна прахосмукачка Mi Handheld, Бяла

Xiaomi Ръчна прахосмукачка Mi Handheld, Бяла

0 / 0 оценки
529.00 лв.
Xiaomi
В наличност
  • Модел: SKV4060GL
Характеристики
Модел: Ръчна прахослукачка Mi Handheld Vacuum Cleaner
Номер на модела: Ръчна прахосмукачка Mi Handheld
Партиден номер: SKV4060GL
Гаранция: 2 години
Тип: Прахосмукачка
Филтър: Четворна филтърна система, филтрираща частици до 0,3 микрона
Контейнер (бр.) 1
Контейнер вместимост 0.4L
Автоматично зареждане и продължаване на чистенето: Не
Батерия: 2500mAH/72Wh
Смукателна мощност: 115W
Почистване по график: Не
Wifi Да
Картографиране на помещения: Не
Други: без торбичка
Управление през мобилно приложение: Да
Сканиране на помещението чрез лазер за оптимално почистване: Не
Цвят: Бял
Bluetooth: Да

В сравнение с традиционните прахосмукачки, компактните, стилни и неограничени безжични прахосмукачки стават все по-популярни. Те често надвишават бюджета за прахосмукачка на много семейства, но напоследък благодарение на научната и технологична еко верига продукти на Xiaomi, те са все по-достъпни. Днес ще разгледаме ръчна безжична прахосмукачка със силно засмукване и дълъг живот и ще разберем кои са основните и характеристики.

Предимства на Mi Handheld, бяла

Инженерите са открили, че тайната на ефективното почистване е в използването на циклонен двигател и разделяне на праховите частици при преминаването им. По този начин силата на засмукването не намалява по време на почистването. Благодарение на скоростта си от 100 000 оборота в минута и своите 9 циклонна технология, Mi Handheld, бяла има голяма мощност на засмукване, може да филтрира прахови частици с размер до 0,3 микрона и също така изсмуква до 99,7% от пясък и прах. Благодарение на специалната система за блокиране на прах се избягва вторично замърсяване на въздуха.

Тази безжична прахосмукачка Xiaomi Mi тежи само 1,50 кг, може да се използва от всеки. Има и всичко необходимо, за да се грижите за дома си по най-лесния начин, благодарение на различните четки. С четката за акари например ще изчистите страхотно вашият дом, дори ако имате домашни любимци. Подходяща е за почистване на колата и дори и клавиатурата на компютъра ви. Всички части могат да се измиват, с изключение на моторната и елекртрическа четка.

Новата висококачествена прахосмукачка на Xiaomi е проектирана да бъде мощна и постига страхотни резултати. Mi Handheld, бяла е ще осигури дълбоко почистване на вашия дом – само с едно пълно зареждане можете да почистите 160 кв.м. Към комплекта има станция за зареждане.

Защо да направите поръчката от hyperion.bg

Като цяло, прахосмукачката Mi Handheld се откроява благодарение на простия си, но същевременно елегантен дизайн. Ако и вие държите на качественото почистване на подовете и се опитвате да елиминирате прахът и мръсотията във всяко кътче на вашия дом, изберете ръчната прахосмукачка от Xiaomi. Ние ще ви я изпратим с бърза и безплатна доставка, а ако се интересувате от покупка на изплащане, може да разгледате предложенията на банките, които са наши партньори.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър