USB Unifying Receiver Logitech Приемник

USB Unifying Receiver Logitech Приемник

4 / 31 оценки
30.24 лв.
LOGITECH
Изчерпано
  • Модел: HYP910-005236
Характеристики
Име на аксесоар: USB Unifying Receiver
Марка: LOGITECH
Съвместими устройства: Мишка <br/>Keyboard
Външен цвят: Черен
Гаранционни продукти - подлежащи на връщане: Да
Критерии за валидност на гаранцията: Сериен номер
Гаранционни условия (месец): 12 месеца

Безжичните мишки и клавиатури са чудесен начин да намалите плетеницата на кабелите на вашия работен плот, но какво правите, когато този малък USB приемник, този с размера на нокътя ви, изчезва? Това е въпросът, който си задавате, когато изгубите приемника за вашата безжична мишка Logitech. Не е необходимо да хвърляте мишката си, само защото приемникът е изчезнал.

 

Ако сте изгубили вашият, може да използвате самостоятелният приемник Logitech USB Unifying Receiver, за да го замените. Той е съвместим с всички продукти на Logitech Unifying (потърсете логото на Unifying, показвано на съвместимите продукти). Използвайте го, за да свържете мишка или клавиатура - или и двете - към втори компютър. След това превключете от един компютър на друг с натискане на бутон, за да изпълнявате няколко задачи едновременно.

 

Защо да изберете приемник Logitech USB Unifying Receiver 


Уникалната технология на Logitech е страхотна. Включете USB приемника в компютъра, включете вашата клавиатура или мишка и те са готови за употреба! Софтуерът за прикачване на нови устройства към един приемник (или отделяне на свързани устройства) е достъпен само за Mac OS X и Windows. Съвместим е с Windows 10 или по-нова версия, Windows 8, Windows 7, Mac OS 10.10 или по-нова версия.

 

Това е най-малкият Unifying приемник. Размерите му са 15 mm x 9 mm x 6 mm, а теглото 1,23 гр. Толкова малък, че можете да го оставите във вашия лаптоп и няма нужда да го изключвате, когато се движите. Безжичният приемник Logitech USB Unifying Receiver позволява до шест съвместими устройства (като мишки и клавиатури; слушалките са несъвместим) да бъдат свързвани към един и същ компютър, използвайки радиочестотна лента 2,4 GHz. 

 

Когато купувате заместващ приемник или свързвате няколко устройства към един приемник, свързването изисква свободно достъпния софтуер Logitech Unifying. Устройствата се свързват с Unifying Receivers, подобно на Bluetooth сдвояването. Приемниците Logitech, съвместими с Unifying протокола, могат да бъдат разпознати чрез оранжевото лого на Unifying, което също ги отличава от приемниците на Logitech Nano. Нано приемниците се сдвояват по подобен начин, но не използват Unifying протокола, а се свързват само с единични устройства.

 

Усъвършенствана безжична технология от 2,4 GHz осигурява мощна и надеждна връзка с разстояние до 10 метра, без почти никакви закъснения или отпадане.

 

 

Защо да изберете доставка от нашият онлайн магазин hyperion.bg

 


При нас ще получите бързо и коректно обслужване – всички поръчани стоки се изпращат в рамките на 3 работни дни до вашият адрес или офис на куриерска фирма.

 

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър