За да получите стабилната и бърза работа на компютъра си, вероятно сте вложили не малко, за да направите правилната конфигурация. Това важи с пълна сила и в случаите, ако имате лаптоп. Без значение какво сте избрали, ние сме сигурни, че ще искате машината ви да работи бързо и без компромиси.

Изберете от предлаганите USB Хъбове

Нека първо ви разкажем малко повече за самата технология, след което ще добави как може да се възползвате на максимум от нейния капацитет. USB 1.0 се появява на пазара през далечната 1996 година и е дело на Intel. Така връзката с всички периферни устройва става много по-бърза и най-вече лесна, благодарение на уеднаквяване на стандарта.

Няма как да не сте наясно с мащабите на тази революционна новост. Работата никога не е била толкова лесна. Всяко едно външно устройство може да се свърже с компютъра, без значение дали става въпрос за мишка, клавиатура, принтер или нещо друго.

Ако вече сте оценили удобството на тези технология, вероятно вече сте се сблъскали с някои нейни ограничения. На всяка компютърна конфигурация, без значение дали е настолна или лаптоп има ограничен брой USB входове. Така може да включите едно, две или дори три устройства, но обикновено с това се приключва.

Няма как да не отбележим неудобството на това да трябва да изключите клавиатурата си, за да включите временно някои хард диск, за да прехвърлите важна информация. Не само, че пречи на работата, но и губи от ценното ви време.

Всичко това може да бъде спестено с изборът на някой от висококачествените ни USB Хъбове. С тяхна помощ едновременното свързване на допълнителни 4 устройства вече не е проблем.

На корпуса на всеки от предлаганите нас USB Хъбове ще намерите удобен светлинен индикатор, който ви ориентира за всичко важно, касаещо работата на устройството.

Поръчайте на ниска цена и с дълга гаранция от Hyperion.bg

Както може вече да сте забелязали, всеки един уред и части на компютър, които ви предлагаме в нашия онлайн магазин. Тук всичко е с високото качество, което искате, но само при нас няма да се наложи да платите висока цена за това.

Всичко, което изберете от тук ще бъде ваше с гаранция за качество в продължение на цели две години. Така няма да се притеснявате за нищо и ще се възползвате от практичния си избор.

Доставяме до всяка точка на страната, като срокът за това е между 1 и 3 работни дни, в зависимост от населеното място. При поръчки на стойност над 50 лева доставката е напълно безплатна и то до посочен от вас адрес.

4.27 / 15

USB Хъбове

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
rating
D-Link

56.00 лв.

Ex Tax: 56.00 лв.

rating
SPEED-LINK

43.78 лв.

Ex Tax: 43.78 лв.

rating
SPEED-LINK

37.82 лв.

Ex Tax: 37.82 лв.

rating
SPEED-LINK

29.85 лв.

Ex Tax: 29.85 лв.

rating
D-Link

56.00 лв.

Ex Tax: 56.00 лв.

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)