Нуждаете се от качествена защита на захранването, но не знаете нищо за нея? Думи като PDU, UPS и Line Interactive UPS ви плашат и оставят объркани? Искате да намерите доверено място, в което ще откриете всичко, от което имате нужда, и то на добра цена?

Ние от Hyperion.bg сме насреща, за да откликнем на нуждите ви и да отговорим на вашите въпроси, свързани с изграждането и поддръжката на една защита на захранването.

Нашата богата селекция от продукти, включваща всички нужни елементи, които са част от една пълна верига, осигуряваща нормалната работа и пълна защита на вашето захранване, ще ви даде всичко, от което се нуждаете.

PDU – как работи и защо е нужно на UPS устройствата

PDU, или Power distribution unit (Разпределяне на мощността) представлява устройство, чиято основна функция е свързана с работата на UPS устройствата (за непрекъснато захранване).

Конкретно PDU устройството осигурява връзка между UPS-а и дадения компютър/компютри или сървъри.

Както вече знаете, UPS устройствата отговарят за осигуряването на захранване, когато електрическата мрежа бъде прекъсната и вашите устройства нямат източник на електроенергия, с който да се захранват.

Power distribution unit-а, както разкрива и името му, свързва UPS-а с вашето устройство, за да може то да продължи да функционира, дори и след като електрозахранването му бъде прекъснато.

Това прави използването на PDU почти безалтернативно, ако искате да осигурите една наистина качествена защита на захранването на вашите устройства.

Основни предимства при покупка от Hyperion.bg

В случай, че успяхме да ви убедим в ползите от закупуване на подобно устройство, то следва да ви изложим и основните предимства, които ще получите, решавайки да закупите този продукт от нашия онлайн магазин.

Като за начало, поръчвайки си артикул от настоящата категория, вие почти сигурно ще получите право на безплатна доставка, която предлагаме в случай на продукт, чиято стойност надвишава 50 лева.

Това не е всичко – ние гарантираме бърза доставка, като в зависимост от населеното място, от което правите поръчката си, ние ще ви я доставим в рамките на от 1 до 3 работни дена.

В случай, че не сте удовлетворени от качеството на крайния продукт, вие ще имате възможността да го върнете и то не само в рамките на 14-дневния срок, който законът осигурява на потребителите, а в рамките на цели 30 дена, които ние от Hyperion.bg се ангажираме да предоставим на нашите клиенти.

Сдобийте се с качествени PDU устройства на страхотна цена и осигурете възможно най-добрата защита на вашето захранване в дома и офиса.

4.00 / 6

PDU

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
rating
Eaton

262.00 лв.

Ex Tax: 262.00 лв.

rating
APC

1,840.00 лв.

Ex Tax: 1,840.00 лв.

rating
Eaton

1,701.00 лв.

Ex Tax: 1,701.00 лв.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)