Няма как да не отчетете колко много е напреднала технологията, що се отнася до предлаганите на пазара уеб камери. Те ви дават свободата да провеждате видео разговори и не само да виждате отсрещната страна, но и да сте уверени, че и вас ви виждат повече от добре.

Изберете уеб камери на ниски цени

Принципа на действие на всяка една уеб камера е да предава видео в реално време, посредством различни програми или приложения, създадени за тази цел.

Първата камера с подобно действие е появява на пазара през 1991 година и успешно предава изображението на кафеварка, като интересното е, че картината била черно-бяла. През 1993 година устройството успешно в свързано към интернет.

Както при всяка една част от периферията на компютъра и тук е не по-малко важно да изберете, не само спрямо предпочитанията си, но и да вземете предвид изискванията и нуждите си.

Камерите могат да се ползват за много и различни дейности като: видео чат, видео за блогове, запис на видео клипове, видео подкаст, онлайн курсове, интервюта, стрийминг на живо.

При изборът трябва да обърнете внимание на всички функционалности, с които ще ви запознаем в следващите редове. Наличието на някои екстри може да се окаже определящо при изборът, затова се запознайте с тях.

Добрите модели имат автофокус, при някои модели има дори и проследяване на лицето. Така няма да има никакъв шанс по време на запис да излезете извън кадър. Няма как да пропуснете и наличието на микрофон. Така от другата страна, без значение дали е на живо или на запис ще ви чуват идеално.

Определени микрофони имат значително подобрени микрофони, с помощта на които записите стават близки до професионалните. Така външните шумове ще бъдат значително намалени и няма да развалят качеството на записа. При някои модели има специални екстри, които запазват в максимална степен естественото звучене на човешкия глас.

Може да оцените възможността да правите снимки, която някои от предлаганите уеб камери ви предлагат. Качеството на снимките е повече от впечатляващо и без значение с каква цел правите снимките, винаги може да очаквате перфектно качество и детайлна картина.

Някои камерите имат сензор за движение. Така няма да се налага да включвате и изключвате устройството. Ако е разполагате с подобен сензор, може да инсталирате подходящ софтуер, който да върши тази работа.

Изберете с гаранция 2 години от  Hyperion.bg

Тук ви предлагаме не само качество с гаранция от цели 2 години, но всичко това може да бъде ваше на повече от ниска цена. Доставката до всяка точка на страната е бърза и сигурна. При поръчки над 50 лева ще получите пратката си напълно безплатно до посочен от вас адрес.

4.27 / 11

Уеб Камери

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
rating
CANYON

39.72 лв.

Ex Tax: 39.72 лв.

rating
LOGITECH

86.52 лв.

Ex Tax: 86.52 лв.

rating
CANYON

29.78 лв.

Ex Tax: 29.78 лв.

rating
MICROSOFT

73.86 лв.

Ex Tax: 73.86 лв.

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)