Ако сутрин винаги бързате и нямате време да приготвяте сложни закуски, то да притежавате тостер е повече от задължително. Винаги перфектно препечени филийки, които са основата, на която може да поставите не само сладки, но и солени добавки.

Избирайки от нашите тостери вие ще получите много повече, отколкото сте очаквали. Стилни и елегантни модели, които без проблем ще се впишат във вашата кухня. Без значение в какъв стил са мебелите ви, ние имаме толкова много предложения за вас.

По какво се познават добрите тостери

Това са едни от най-семплите домакински уреди. Дори и да имат допълнителни функции, те си остават малки и лесни както за работа, така и за почистване. Няма как да не пропуснем най-важното – препичането.

На ваше разположение са редица опции, които ще ви дадат препечените филийки, които ще са перфектната основа за закуска, или лекото допълнение към вечерята ви.

Както вече казахме може да регулирате нивото на препичане и то по невероятно прецизен начин. Няма как да не го оцените и наистина ще установите, че това е най-ценното в новия ви уред.

Като допълнителни екстри ще споменем, че предлаганите тук тостери ще се изключат автоматично, ако някоя филийка заседне. Така няма да се притеснявате за нищо и никога повече няма да се опитвате да извадите изгорялата филия.

За по-малките парчета сме предвидили специален механизъм, който ще улесни изваждането с високото повдигане на скарата. И ако се притеснявате как ще се справите с почистването, няма нужда – помислено е и за това.

Под уреда има подвижно дъно. Изтегляйки го вие ще почистите всички паднали трохи и това няма да ви отнеме повече от минута. За корпуса също не е нужно да се полагат големи усилия, за да се почисти. Леко забършете с влажна кърпа и уредът ви ще блести от чистота, както в деня, в който е пристигнал при вас.

Ако по време на препичането искате да прекратите процеса, има специален стоп бутон, който ще ви позволи това да се случи на мига. И за да ви бъде наистина лесно в уредите са предвидени променливи широки самоцентриращи се отделения, за да може хлябът да е винаги равномерно препечен.

Защо да изберете от Hyperion.bg

Всички електроуреди и в частност тостери, които ви предлагаме в нашия онлайн магазин, са от водещите производители с традиции, на които може да разчитате. Гаранцията, която ще получите е 24 месеца, за да може спокойно да се наслаждавате на избора си.

Доставяме наистина бързо до всяка точка на България и ако стойността на поръчката ви е над 50 лева, то доставката ще е за наша сметка. Може да се възползвате от опцията за преглед при доставката и дори да върнете избраните от вас стоки в рамките на 14 дена, след доставката.

4.08 / 13

Тостери

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
rating
PHILIPS

52.00 лв.

Ex Tax: 52.00 лв.

89.00 лв.

Ex Tax: 89.00 лв.

rating
PHILIPS

62.00 лв.

Ex Tax: 62.00 лв.

rating
PHILIPS

69.00 лв.

Ex Tax: 69.00 лв.

rating
PHILIPS

62.00 лв.

Ex Tax: 62.00 лв.

rating
PHILIPS

69.00 лв.

Ex Tax: 69.00 лв.

rating
PHILIPS

59.00 лв.

Ex Tax: 59.00 лв.

rating
PHILIPS

59.00 лв.

Ex Tax: 59.00 лв.

rating
PHILIPS

89.00 лв.

Ex Tax: 89.00 лв.

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)