ThinkPad Безжична Мишка

ThinkPad Безжична Мишка

5 / 31 оценки
42.00 лв.
LENOVO
В наличност
  • Модел: 4X30H56887
Характеристики
Марка: LENOVO
Партиден номер: 4X30H56887
Гаранция: 12 месеца
Тип: Безжична
Технология: Laser
Бутони: 5
Размери: 34 x 64 x 113 мм
Тегло/грама: 0.08
Цвят: Черен

Новaта ThinkPad лазерна мишка е чудесно допълнение към всички лаптопи Thinkpad. Тя претендира за отлична производителност и издръжливост. Тук ще разберете повече за нея и ще видим дали тази мишка е достойна за името, което носи.

Предимства и спецификации на Безжична Мишка ThinkPad, Черна

    • Безжична технология
    • Soft-touch покритие, което предлага максимален комфорт през целия ден
    • Лазерният сензор е с висока разделителна способност 1600DPI и осигурява точен и прецизен контрол
    • Употребява се както с дясна, така и с лява ръка

Лазерната ThinkPad мишка има много изчистен дизайн, който не се отличава от известната ThinkPad линия лаптопи. Формата е доста опростена, няма ергономични склонове, което е  често срещано в наши дни. Докато някои може да сметне този дизайн като неудобство, трябва да помните, че това прави мишката перфектно използваема както от лявата, така и от дясната страна.

Безжичната мишка ThinkPad, Черна има качествена изработка и е много издръжлива. Бутоните работят леко и без усилие. Тя е удобна за използване, въпреки не много ергономичната форма. Гумираното покритие добавя комфорт и меко усещане, когато държите мишката, а също така помага при сцепление, дори когато ръката ви е изпотена.

Мишката не е проектирана за игри, но чувствителността и е страхотна и работи на много повърхности, дори и на такива, на които другите лазерни мишки не успяват. 

Работата на мишката е отлична благодарение на усъвършенствана система за управление на захранването и високоефективен лазерен сензор. Ако не се използва, мишката ще заспи след 10 секунди, но ако я разместите за части от секундата ще се появи отново на екрана. Тази настройка помага за увеличаване на живота на батериите и удължава употребата на мишката.

Защо да направите поръчка от hyperion.bg

Безжичната мишка ThinkPad, Черна е чудесна компания за всеки лаптоп на ThinkPad. Тя е издръжлива и със страхотен стайлинг. Тази двустранна, безкабелна мишка е идеална за всеки, които търси компактна мишка, която може да се използва на почти всяка повърхност. Ние ще ви я изпратим в рамките на 3 работни дни за цялата страна.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър