Безспорно телевизорът е в центъра на всеки хол и благодарение на него имате неограничената възможност да гледате интересни филми, забавни предавания, а ако имате деца те могат да играят различни игри. Вероятно сте прекарали не малко време в това да изберете най-добрият модел, който да покрие всичките ви изисквания.

Но дори и така е много вероятно да се не сте напълно доволни от новата си придобивка. Тук на помощ могат да ви бъдат всички продукти, събрани в категорията аксесоари за телевизори. Така всички ваши желания за комфорт и максимална функционалност ще се сбъднат и то на невиждано ниски цени.

Разгледайте всички аксесоари за телевизори

Може и да не сте напълно наясно какво ви чака тук, затова ние ще ви запознаем с отделните групи продукти, които ще направят гледането на телевизия истинско удоволствие.

Ако единственото, което ви хрумва като място за поставяне на уреда в някакъв шкаф, то сега е моментът да разгледате всички стойки за стена. Така няма да се налага се имате специална мебел, на която да стои телевизора и в същото време ще имате идеална видимост от всяка една точка на помещението.

Имайте предвид, че може да изберете стойка, която е неподвижна, но и такава, която може да се върти. Така, ако холът и трапезарията ви са свързани ще може само на един уред да гледате телевизия и в двете помещения.

Стойките, които предлагаме са гарантирано здрави и няма никаква опасност от падане на устройството. Монтажът има на стената е повече от лесен, след което фиксирането на уреда е повече от надеждно, за елиминирате риска от нежелани инциденти.

В тази категория предлагаме на вашето внимание и различни антени. Така няма да се налага да плащате на различни оператори и ще може лесно и безплатно да гледате основните телевизионни канали.

И ако поради някаква причина оригиналното дистанционно управление е повредено или счупено, тук на повече от добра цена може да се сдобиете с универсално такова. Така дори и да поправите оригиналния аксесоар, винаги ще имате под ръка дистанционно, с което може да управлявате всеки телевизор.

Поръчайте на ниска цена от Hyperion.bg

Изберете и поръчайте аксесоари за телевизори от нашия онлайн магазин и ви гарантираме не само ниски цени. Тук ще получите и бърза доставка до всяко населено място на България, която ще отнеме от 1 до 3 работни дни.

Ако стойността на поръчката ви е над 50 лева, доставката до желания от вас адрес ще е напълно безплатна. Имате и правото да разгледате на спокойствие поръчаните стоки. Ако те не отговарят на очакванията ви може да ги върнете в рамките на 30 дни, след доставката.

4.44 / 9

Аксесоари за телевизори

Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)

40.00 лв.

Ex Tax: 40.00 лв.

rating
PHILIPS

65.00 лв.

Ex Tax: 65.00 лв.

rating
PHILIPS

80.00 лв.

Ex Tax: 80.00 лв.

rating
PHILIPS

30.00 лв.

Ex Tax: 30.00 лв.

rating
PHILIPS

50.00 лв.

Ex Tax: 50.00 лв.

rating
PHILIPS

119.00 лв.

Ex Tax: 119.00 лв.

rating
PHILIPS

25.00 лв.

Ex Tax: 25.00 лв.

rating
PHILIPS

35.00 лв.

Ex Tax: 35.00 лв.

rating
PHILIPS

30.00 лв.

Ex Tax: 30.00 лв.

rating
PHILIPS

50.00 лв.

Ex Tax: 50.00 лв.

rating
PHILIPS

54.99 лв.

Ex Tax: 54.99 лв.

Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)