Телевизор Philips 55" 4K UHD

Телевизор Philips 55" 4K UHD

5 / 31 оценки
1,299.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: 55PUS6804/12
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: 55PUS6804/12
Размер на екрана: 55"
Тип на екрана на дисплея: 4K Ultra HD LED
Гаранция: 2 години
Smart TV: Smart TV
Изходна мощност: 20 W
Android: Не
Подобрение на картината: Micro Dimming
Memory Card Slot: Не
VESA съвместимо окачване на стена: 300 x 200
Вграден тунер: DVB-T
Година на производство: 2019
Дистанционно: Обикновено
Пауза на телевизора: Да
Стойка за стена: Не
USB запис: Да
Изход за слушалки: Да
Common Interface (CI+): Да
Wi-Fi 802,11g: Да
Стойка за маса: Да
Ethernet-RJ45: Да
USB: 2
Тегло: 16.1
HDMI: 3
Максимална височина (mm): 724
Максимална дълбочина (mm): 79.9
Максимална ширина (mm): 1236.6
  • Размер на екрана: 55" (139.70 см)
  • Тип на екрана: Ultra HD LED
  • Разделителна способност: 3840 x 2160 4K
  • Smart TV: Да
  • Гаранция: 2 години

Всички обичат разпродажбите и изгодните покупки. Купуването на евтин телевизор обаче, не винаги е добра сделка. В повечето случай, по-ниската цена означава продукт с по-ниско качество. През годините са правени анализи и тестове на различни марки телевизори и те показват, че моделите на големите известни производители са по-добри. Philips е световно известна марка, популярна с производството на домакински електроуреди, телевизори и дори тримери. Напоследък те разширяват гамата си smart телевизори с Ultra-HD резолюция.

Защо да изберете Philips 55" 4K UHD

Телевизорите на Philips имат много добър контраст и качеството на картината е в съответствие с цената му. Ние ви предлагаме Philips 55" 4K UHD Smart LED с операционната система на Philips телевизорите - Saphi. Тя има малко по-различен интерфейс от Android, покрива само половината екран и има доста приложения.

Philips 55" 4K UHD има отлично качество на картината- яркостта на телевизора и широката цветова гама му позволяват да показва богати и ярки цветове и превръщат гледането на филми в страхотно преживяване. Цветовете и контраста могат да бъдат регулирани според вашите предпочитания. Дори и да поставите телевизора в светла стая, няма да имате проблем с отблясъците, благодарение на яркостта – 350 cd/m.

Ambilight ще ви помогне да се наслаждавате пълноценно на любимите си филми и предавания. С тази технология екранът изгледа по-голям отколкото е, защото светлината от интелигентните светодиоди се разпределя по стените. Philips 55" 4K UHD има тристранна версия на Ambilight.

Категорията 55 " големи телевизори постепенно става все по-предпочитана от клиентите. Те са подходящи и за по-големи помещения, благодарение на добрите ъгли на видимост 178 ° /178° . Изображенията са ясни и има много малко размазване поради почти мигновеното време за реакция.

Когато обмисляте покупка на телевизор е много важно да проверите гаранцията му. Ние от hyperion.bg ще ви дадем 2 години гаранция на Philips 55" 4K UHD.

Защо да направите покупката от нашият онлайн магазин

Този телевизор ще задоволи повечето от бъдещите си собственици, тъй като ще им предоставя изключително качество на картината и изненадващо добър звук. Ние ще ви го изпратим с безплатна и бърза доставка за цялата страна. Много от нашите клиенти избират метода за разсрочено плащане. Ако и вие се интересувате от покупка на лизинг, може да разгледате вариантите, предоставени от нашите партньори.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър