Ако сте се сдобили с това така практично устройство, което комбинира най-доброто от смартфоните и лаптопите, то може би искате да го предпазите от удари и надрасквания. В тази категория в нашия онлайн магазин ви предлагаме най-добрите протектори за таблети, които може да закупите на атрактивно ниски цени от тук.

Защо е важно да ползвате протектори за таблети

Както вече казахме таблетите са хибрида между две устройства, като в тях влизат само най-добрите им показатели. Така получавате голям екран, на който гледането на филми е удоволствие, а с включването на клавиатура извършването на различни задачи е лесно като на компютър.

Но специфичните размери правят това устройство особено уязвимо за удари и се налага се вземат мерки това да не се случи. Всеки един удар или падане в най-добрия случай ще се сведе до драскотини. Но ако нямате този късмет може таблетът ви да се повреди до степен, в която вече няма да може да го ползвате.

Предлагаме на вашето внимание различни модели, които да предпазят техниката ви, за да може да ви служи дълго време. Така не само, че няма да се повреди, но няма да има нито една драскотина по дисплея или корпуса.

Изборът ви не е ограничен само до един модел и пред вас има огромно разнообразие на модели, марки, цветове и материали.

Може да изберете модел, който са служи само за пренасяне на таблета. Така, когато не го ползвате ще знаете, че е на сигурно място и лесно ще може да го извадите, когато ви трябва.

Имаме и не малко модели, които се прикрепят към таблета и така го защитават през цялото време. За да ви е максимално удобно в не малко от предлаганите протектори за таблети е предвидено горния капак да служи за поставка, благодарение на която да може да го фиксирате във вертикално положение.

За да не се ограничавате в избора си, тук имаме повече от разнообразни цветове. Така личните ви предпочитания да бъдат напълно удовлетворени с наличните модели. Това важи с пълна сила и за материалите, от които са изработени – тук ще намерите силикон, кожа и всякакви материали, които са повече от подходящи за този тип изделия.

Изберете ниските цени на Hyperion.bg

Няма как да не сте забелязали на колко ниски цени ви предлагаме всичко, което е част от нашия каталог. Доставяме ви всичко желано в цялата страна само за 1 до 3 работни дни. И ако след доставката установите, че поръчаното не отговаря на очакванията ви няма проблем да го върнете и да получите платената от вас сума.

4.25 / 8

Протектори за таблети

Няма добавени продукти в тази категория.