Нуждаете се от защита за вашия таблет? Търсите продукт, който да съдържа в себе си сигурност, здравина и елегантен дизайн? Не сте сигурни каква защита би била най-подходящата за таблета ви?

В онлайн магазина за техника Hyperion.bg може да откриете голям избор от калъфи за таблети, с които ще осигурите максимална защита на вашето устройство от повреди и щети.

В следващите редове ще се опитаме да ви убедим защо е добре да не оставяте нищо на случайността и да подсигурите подходяща защита за вашия таблет.

Калъфи за таблети – предпазване от надрасквания и удари

Може би вече ви се е случвало да имате неприятни преживявания с вашия смартфон или нов таблет.

Дисплеят е може би най-поврежданата част на всяко мобилно устройство, тъй като е и най-уязвимата.

Но IT индустрията намери начин да се справи и с този проблем, представяйки на вниманието ни така наречените протектори за смартфони и таблети.

Те могат да бъдат изработени от тънка пластмаса, но и от стъкло, което осигурява стабилна защита на дисплея на вашия таблет или телефон.

За да защитите и останалата част от вашия таблет, обаче, се нуждаете от нещо повече. Затова в нашата категория разполагаме и с калъфи за таблети, познати още като „гръб“.

Те също могат да се произведат от различни материали, макар че пластмасата си остава най-предпочитаният, предимно заради ниската производна цена и възможността за конкурентост на пазара.

Ако все пак държите на нещо стабилно, което наистина да предпазва вашия таблет от удари и драскотини, може да се сдобиете с твърд гръб.

Но все още не сме споменали най-добрата част – калъфите, които предлагаме в нашия онлайн магазин, ви предоставят много повече от само защита за вашия таблет. Те са и многофункционални, което, вярваме, ще бъде оценено от всеки потребител.

Искате да гледате видео или любимия си сериал? С нашите мултифункционални калъфи вие имате възможност да поставите таблета си в позицията, която желаете, посредством стойка, изработена специално за това.

Защо да изберете калъф за таблет от Hyperion.bg

Както вече ви показахме, съществуват много причини да си закупите защита за вашия телефон или таблет.

Ако се колебаете кой модел да изберете и откъде да го поръчате, ние имаме няколко аргумента защо трябва да изберете нас.

На първо място ние предлагаме бърза доставка до всяка точка в страната и то в рамките на до 1-2 дена, в зависимост от местоположението.

Освен това, при пристигане на продукта, вие ще имате възможност да го прегледате и да се уверите в неговата цялост и качество.

Ако впоследствие не останете доволни от продукта и неговите качества, може да го върнете, а ние ще ви възстановим парите.

Не оставяйте вашето устройство без защита и не рискувайте целостта му.

3.93 / 15

Калъфи за таблети

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
rating
LENOVO

6.00 лв.

Ex Tax: 6.00 лв.

rating
LENOVO

19.00 лв.

Ex Tax: 19.00 лв.

rating
LENOVO

35.00 лв.

Ex Tax: 35.00 лв.

rating
LENOVO

19.00 лв.

Ex Tax: 19.00 лв.

rating
Samsung

34.00 лв.

Ex Tax: 34.00 лв.

rating
LENOVO

29.00 лв.

Ex Tax: 29.00 лв.

rating
LENOVO

35.00 лв.

Ex Tax: 35.00 лв.

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)