SSD WD Black SN750 1TB

SSD WD Black SN750 1TB

4 / 31 оценки
520.60 лв.
WESTERN DIGITAL
В наличност
  • Модел: WDS100T3X0C
Характеристики
Sequential Read: 3470 MB/s
Sequential Write: 3000 MB/s
Марка: WESTERN DIGITAL
Номер на модела: SSD WD Black SN750 1TB PCIe Gen3 8Gb/s for Gaming, NVMe (PCIe Slot) M.2 2280 3D NAND
Партиден номер: WDS100T3X0C
Гаранция: 5 години
Тип: Вътрешен
Капацитет: 1ТB
Интърфейс: NVMe M.2
  • Тип: вътрешен SSD
  • Капацитет: 1 TB
  • Скорост на четене: 3470 MB/s
  • Скорост на запис: 3000 MB/s


WD Black SN750 NVMeTM SSD осигурява най-доброто представяне за геймъри и хардуерни ентусиасти, които искат да обновят своите игри или персонални компютри. Наличен в капацитет от 250GB до 2TB3, WD BLACK SN750 NVMe SSD се конкурира с някои от най-добре представящите се устройства на пазара, за да помогне на геймърите да спечелят.

Предимства на WD Black SN750, 1TB 

Миналата година Western Digital обнови своя WD Black NVMe SSD с ъпгрейд до 3D NAND и нов SSD контролер, превръщайки продуктовата линия от един от най-бавните NVMe дискове в един от най-добрите конкуренти. Сега третото поколение WD Black SSD е тук, с номера на модела SN750, за да се избегне объркване с предшествениците му. (Вътрешно моделът от миналата година беше известен като SN700, а OEM версията беше SN720.) Новият WD Black SN750, 1TB е постепенно актуализиран спрямо миналогодишния модел, запазвайки същия основен контролер и 64L 3D NAND комбинация.

Второто поколение WD Black, което стартира миналата година, доставя производителност, която като цяло е конкурентна и работи с много по-добра енергийна ефективност. Моделът от миналата година обаче все още е първото издание на нова архитектура на контролера, така че не е изненадващо, че Western Digital има някои подобрения на фърмуера. 

Western Digital направи няколко промени в WD Black SN750, 1TB , за да я направи по-ориентирана към геймърите.  Освен това, има нова версия на новия SSD Dashboard софтуер на Western Digital за Windows, който добавя "Gaming Mode", който преконфигурира NVMe драйвера. 

WD Black SN750 NVMe SSD изтласква границите на обикновената SSD производителност.
Устройството намалява времето за изчакване и по този начин ще изпреварвате всичките си конкуренти.

Защо да направите поръчка от hyperion.bg

Всяка система е различна. От различни графични карти и процесори до DRAM и съхранение, персоналните компютри се различават по производителност и външен вид. Модерният и модерен модел WD BLACK SSD подхожда добре на настолните компютри, които поддържат форм-фактора M.2 и е идеалният компонент за допълване на системи с RGB осветление и други охлаждащи технологии, като например водно охлаждане. Ние ви предлагаме възможност за покупка на разсрочено плащане. Може да избирате между три различни банки. Получавате бърза и безплатна доставка за цялата страна.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър