Сокоизстисквачка Philips Daily Collection 220 W

Сокоизстисквачка Philips Daily Collection 220 W

5 / 17 оценки
89.00 лв.
75.65 лв.
PHILIPS
Изчерпано
  • Модел: HR1823/70
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR1823/70
Гаранция: 24 месеца
Тип: Сокоизтисквачки
Степени на работа: 1
Вместимост на купата за сок (литри): 0.4
Контейнер за плодова каша (литри): 0.5
Корпус: Пластмаса
Скорости: 1
Неплъзгащи се крачета: Да
Цвят: Бяло/синьо

Напрегнатото ежедневие се отразява не само на настроението, а и на телата ни. Искате ли да си подарите чаша полезен сок, с който да започва всеки ваш ден? Искате ли да го приготвяте лесно и това по никакъв начин да не ги отнема време? Искате ли всичко това да е възможно, без да плащате прекалено висока цена?

Всичко това е възможно и то само с помощта на един уред - Philips Daily Collection Сокоизстисквачка, 220W, Бяла. Малка и компактна електрическа преса за сок, която ще даде свежия старт на всеки ваш ден.

Изберете качеството с Philips Daily Collection Сокоизстисквачка, 220W, Бяла

Този уред ще надмине всички ваши очаквания. Това далече не е пресилено и сега ще ви обясним защо. Тази сокоизстисквачка е малка и компактна. Така може лесно да очаквате не само перфектни сокове, но и няма да се притеснявате къде ще съхранявате уреда.

Тук на ваше разположение е предвиден широк улей, за лесно подаване на продуктите към машината. Във вътрешността на уреда има микромрежеста цедка, която успява да филтрира наистина голяма част от сока на всички плодове и зеленчуци. И ако се притеснявате, относно големината на уреда, сега ще разсеем и тези колебания.

Моторът с 220W ще се справи с всичко, което му поставите като задача. Няма как да не оцените и лесното почистване на Philips Daily Collection Сокоизстисквачка, 220W, Бяла. Всички части се разглобяват не само лесно. Те могат да бъдат измити директно в миялната ви машина, за да не губите ценно време.

В комплекта ще получите и специална кана, в която не само се приготвя сока. Тя може да се използва както за сервиране, така и за лесно съхранение в хладилника. Няма как да не оцените това, особено в ежедневната си работа с тази машина за сок.

Компактната й форма ще ви позволи еднакво лесно да я съхранявате в някой шкаф или просто да я оставите на плота, ако я ползвате често.

Изберете качеството на световните марки с Hyperion.bg

Всички уреди, които ви предлагаме тук са само на доказани производители, които могат безпроблемно да ви дадат гаранция за качество в продължение на две години. В комбинация с това вие получавате и безплатна доставка до всяка точка на страната. Имате и право да върнете избраните стоки, в рамките на 30 дни, след доставката.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър