Омръзна ви да шофирате и да не може да използвате на максимум функционалността на вашия телефон? Искате да имате удобството да използвате телефона си за разговори, музика и навигация? Трябва ви удобно устройство, което да направи всичко това възможно, но не знаете къде да го откриете?

Решението е много просто и се нарича стойки. В онлайн магазина на Hyperion.bg ще откриете богат асортимент от този продукт, а моделите са разнообразни и предлагат решение за всеки вкус.

Стойки – какво представляват и как ни помагат

Тези малки помощници изглеждат прости като дизайн, но в същото време са крайно функционални. Залепват се, най-често на предното стъкло, или се поставят на решетките на климатика, а върху тях може да закрепите вашия мобилен телефон.

Така ще може да приемате обаждания, да използвате GPS навигацията на вашия смартфон, да слушате музика и да правите много други неща, без да се разсейвате прекалено много и да действате рисково при определена ситуация на пътя.

На всички ни се е случвало да се наложи да използваме телефона си, докато шофираме, а не винаги имаме удобно място, на което да отбием. В такива ситуации сме изправени пред избора да запазим внимание върху пътя и останалите участници в движението, макар и да има спешна нужда от това да вдигнем, или да обърнем внимание върху телефона си и по този начин да рискуваме грешка, която може да доведе до фатални последици.

Всичко това може да се избегне, като се подсигурите с чисто нова стойка за вашия автомобил. Така няма да се налага да се лишите от достъп до вашия в телефон и в същото време ще запазите вниманието си върху пътя и колите около вас, което, все пак, е от първостепенно значение докато шофирате.

Дори няма да споменем какво удобство представляват тези стойки, когато използвате GPS навигацията на вашето устройство – благодарение на стойката, телефонът ви се превръща в автентичен GPS, без да се налага да хвърляте стотици левове, за да си купите оригинален такъв.

Какви са предимствата при поръчка от Hyperion.bg

Може би ще си зададете въпроса – Какво получавам, ако поръчам от Hyperion.bg? Ние сме насреща с отговорите.

Като за начало, ние ви предлагаме голям избор от продукти, които освен като цена, варират и като модели. Така шансът да намерите продукт, който отговаря на изискванията и цената, която търсите, нараства значително.

Освен това, ние предлагаме доставка в рамките на цялата страна, независимо дали сте от София, някой по-малък град или се намирате в някое закътано местенце в нашата красива страна.

В добавка, когато получите продукта, имате право да го прегледате. А ако в крайна сметка не сте удовлетворени от него, имате право да ни го върнете, а ние ще възстановим парите ви.

Сложете край на неудобството при шофиране и си подарете спокойствие и комфорт, докато сте в автомобила си!

3.91 / 11

Стойки

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
rating
CANYON

22.83 лв.

Ex Tax: 22.83 лв.

rating
CANYON

16.87 лв.

Ex Tax: 16.87 лв.

rating
CANYON

14.87 лв.

Ex Tax: 14.87 лв.

rating
CANYON

21.83 лв.

Ex Tax: 21.83 лв.

rating
CANYON

18.84 лв.

Ex Tax: 18.84 лв.

rating
COUGAR GAMING

118.59 лв.

Ex Tax: 118.59 лв.

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)