Търсите най-сигурната защита за дисплея на вашия смартфон? Колебаете се какъв протектор ще бъде най-подходящ? Имате съмнения относно качеството на предлаганите продукти на пазара?

В онлайн магазина на Hyperion.bg ще разсеете всички ваши съмнения по отношение на покупката на протектори за дисплей.

Ние ще се постараем да ви предоставим само качествени продукти, от които да останете доволни и които наистина ще гарантират сигурността на вашия смартфон и неговия дисплей.

Протектори за дисплей – за какво да гледаме

Този вид защита за смартфони черпи своята популярност от факта, че дисплеите на модерните ни телефони често се чупят, а последващият ремонт не е никак евтин.

Още с разработката на съвременните смартфони с тъчскрийн, дисплеят става една от най-уязвимите части във всяко мобилно устройство.

Причината за това се крие във функционалността на новите смартфони – тя зависи изцяло от дисплея, за разлика от по-старите модели, чиито основни функции се управляват от бутоните на телефона.

При съвременните модели, ако дисплеят пострада, това може да означава почти или пълна невъзможност за работа с устройството.

Затова е добре дисплеят да бъде защитен посредством предпазителен пласт, какъвто се явява протекторът.

По-евтините модели се изработват от два вида пластмаса - термопластичен полиреутан и полиетилен терефталат, докато по-скъпите, но и по-издръжливи модели, се изработват от закалено стъкло, което допринася за значително по-голямата сигурност на вашия дисплей.

Освен материала, от който е изработен протекторът, важно е да обърнете внимание и на модела телефон, за който е произведен.

Всеки протектор е строго индивидуален и се изработва само и единствено за конкретен модел смартфон. Това са прави, тъй като всеки отделен смартфон има свои уникални извивки, размер и местоположение на функционалностите като слушалка, микрофон и камера.

Защо да се доверим на Hyperion.bg

Нашият стремеж е всеки посетител в онлайн магазина ни, да открие бързо и лесно това, което търси. Поради това сме селектирали и подредили по такъв начин нашия асортимент от продукти, че всеки да може бързо и без особени затруднения да се ориентира сред продуктите, които предлагаме.

Ще откриете, че всеки наш продукт е обозначен с прилежащите му производител и модел – така ще може бързо да стесните възможните варианти, сред които да избирате.

Поръчвайки си протектори за дисплей от нас, вие може да разчитате на бърза доставка в цялата страна, както и преглед на продукта при получаване.

А ако не останете доволни или имате забележки, не се притеснявайте – свържете се с нас и ако желаете, може да се възползвате от правото си на връщане на продукта.

3.79 / 14

Протектори за дисплей

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
rating
Samsung

15.00 лв.

Ex Tax: 15.00 лв.

rating
Samsung

22.00 лв.

Ex Tax: 22.00 лв.

rating
Samsung

22.00 лв.

Ex Tax: 22.00 лв.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)