Смарт Гривна Samsung SM-R370N Galaxy Fit, Черна

Смарт Гривна Samsung SM-R370N Galaxy Fit, Черна

5 / 31 оценки
179.00 лв.
Samsung
В наличност
  • Модел: SM-R370NZKABGL
Характеристики
Марка: Samsung
Модел: Galaxy Fit
Партиден номер: SM-R370NZKABGL
Размер на екрана: 0.95” AMOLED
Гаранция: 2 години
RAM памет: 2 GB
Вградена памет: 32 GB
Сензори: Акселерометър
Съвместимост: Android
Капацитет на батерията: 120mAh
Wi-Fi: Да
NFC: Да
Цвят: Черен
Bluetooth: Да
Тегло: 0.023
 
  • Размер на екрана: 0.95” AMOLED
  • Bluetooth: Да
  • Вградена памет: 32 GB
  • RAM памет: 2 GB
  • Капацитет на батерията: 120mAh

Ако се грижите за здравето си и тренирате ние ще ви помогнем да поддържате добрата си форма с Galaxy Fit. Това е фитнес гривна, която освен че ще следи ритъма на сърцето ти, ще анализира съня ти, нивото на стрес, ще проследява и различни спортни дейности.

Предимства на SM-R370N Galaxy Fit, Черна

Животът на батерията на Samsung Galaxy Fit като цяло е много добър. Капацитета на батерията е 120mAh и в това отношение надминава, повечето гривни предлагани на пазара. Издръжливостта зависи главно от това, колко време е включен екрана. Ако се използва нормално, гривната издържа около 5 дена. Samsung твърди, че с „ниска употреба“ можете да не зареждате до 11 дни.
 

SM-R370N Galaxy Fit, Черна работи с всички нови Android и iPhone. Изисква Android с версия 5.0 или по-нова (и 1.5GB RAM) или iPhone 7 с iOS 10 или по-нова.

Galaxy Fit има и военна спецификация MIL-STD-810G. Тази спецификация се състои от 29 теста, а техническите устройства обикновено се тестват само с няколко от тях. Samsung не уточнява кои.

Водоустойчивостта е най-важният фактор. Galaxy Fit е сертифициран за 5ATM, което означава, че можете да го носите, докато плувате, когато сте под душа или навън в дъжда.

Има и сензорен екран. От лицето на часовника плъзнете наляво и надясно, за да преминете между различните страници с функции. Те показват нивото на стрес, пулса ви, всички получени уведомления и ви позволяват да започнете ръчно да проследявате упражненията.

За да постигнеш желаната физическа SM-R370N Galaxy Fit, Черна предлага автоматично проследяване на до шест дейности. Имате избор от над 90 различни вида спортни дейности. Независимо дали тренирате на открито или закрито, ходенето, карането на колело и бягането могат да бъдат проследени доста добре със сензорите за движение. Плуването използва алгоритъм, който работи, когато сте достигнали дължина, базирана на движенията на ръката. Можете да зададете размера на басейна в придружаващото приложение. 

Със този фитнес тракер може да обработвате и вашите съобщения. Отговорите са предварително зададени в приложението. 

Ако се регистрираш и използваш приложението Samsung Health ще проследяваш не само сърдечната си честота при спортуване, а ще получаваш информация и за времето на почивка и сън. Приложението ви показва графика на сърдечният ритъм и ще ви изпрати съобщение ако надвишите определена граница.

Тази фитнес гривна също има и няколко допълнителни функции като измерване на стреса. Ако включите функцията, гривната автоматично ще записва показанията и ще ти помага да понижиш стреса с различни упражнения за дишане.

Защо да изберете доставка от hyperion.bg

Ние ще ти изпратим гривната с безплатна и бърза доставка за цялата страна. Има възможност да я закупите и на изплащане. Ако се интересувате, разгледайте вариантите на нашите партньори.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър