Може би вече имате всичко необходимо, за да се радвате на функционалния си офис. Така за всяка ваша нужда вероятно сте се сдобили с качествения уред, който да я изпълнява.

Нуждите ви може бързо да се променят и ако това е така в даден момент може да се наложи да се сдобиете с машина, която да е в състояние да сканира на практика навсякъде, а в идеалния вариант да е лесна за пренасяне и теглото й да е символично.

Запознайте се с работата на всички модели портативни скенери

От името им става ясно, че те са лесни за пренасяне. Това е така, защото са разработени с цел да бъдат използвани на всяко място, на което ви се наложи да сканирате документи, скици или друг вид изображения.

Те са малки, но теглото и размерът не трябва да ви подвеждат. Предвидени са без проблем да поберат лист хартия с размер А4, който е стандартният що се отнася до документи. Така няма да има проблем да сканирате всичко и то на всяко едно място.

Предвид факта, че ще се ползват на различни места, почти всички портативни скенери имат вградена батерия, която позволява автономна работа от поне няколко часа. Така няма да зависите от наличието на близко разположени контакти и електрическо захранване.

Помислено е и ако искате да сканирате нещо, но нямате възможност да свържете скенера с настолен компютър. Определени модели позволяват да се сканира и изображенията да се запазват във вътрешната памет на уреда.

Така няма да се притеснявате от това дали и кога ще стигнете до компютъра си, защото всичко важно ще е на сигурно място в паметта на самия скенер.

Те могат да имат и още едно предимство, за което много хора не се сещат. Всички модели портативни скенери са отлично решение за тези от вас, които искат да оборудват домашния си офис.

С избора на подобно устройство няма да се налага да търсите място на голям и тежък уред и в същото време ще имате надежден помощник за сканиране на всичко желано.

Поръчайте с гаранция 2 години от Hyperion.bg

Всички уреди, които ще намерите в нашия онлайн магазин, са с пълна гаранция за качество в продължение на 24 месеца. Така няма да се притеснявате и ще ползвате избраните стоки с лекота и увереност, че дори и да се случи нещо, то ще бъде покрито от фабричната гаранция.

Доставката на всичко желано ще отнеме между 1 и 3 работни дни, и зависи основно от това в кое населено място се намирате. При поръчки на стойност над 50 лева транспортните разходи ще са за наша сметка.

Имате и право в рамките на 30 дни, след приемането на пратката да заявите връщане и да получите обратно платената от вас сума.

4.00 / 5

Портативни Скенери

Няма добавени продукти в тази категория.