Без значение дали търсите качествени уреди, които да станат попълнение в домашния ви офис или искате да се снабдите с модерна техника за голям и натоварен офис, тук в онлайн магазина ни ще намерите всичко нужно и то на ниска цена.

Ако нуждите ви включват сканирането на голям брой документи или просто не можете да правите компромис с качеството, предлагаме на вашето внимание да разгледате всички модели барабанни скенери.

Те са идеалното решение, за тези, които искат отлично качество, детайлни изображения и феноменална бързина на машината.

Разгледайте всички барабанни скенери в нашата категория

Ако наистина сканирате много ви съветваме да се сдобиете с отделно устройство, което да извършва тази дейност. Така с избора на мултифункционално устройство може да се окаже, че трябва да изчаквате принтирането на някой колега да приключи, докато дойде вашият ред.

Барабанните скенери имат различни особености, които ги правят предпочитани от хората, държащи на бързината и качеството.

При тях документът се поставя в ролка, която прилича на барабан. При самото сканиране ролката се завърта и по този начин придвижва изображението към сканиращата глава.

Тук технологията се различава коренно от настолните скенери. По този начин се постига значително по-бързата работа, както и отличната чувствителност към цветните изображения при тяхното дигитализиране.

За всеки пиксел има отделен сензор, който се казва Photomultiplier. Именно благодарение на тази конкретна технология, този тип уреди е отлично решение за сканиране на филмови ленти и други подобни файлове.

Но истинското предимство на всички барабанни скенери се крие в една уникална технология, която ще получите само с избора на такъв тип скенер. При тях сканиращата матрица и апертурната решетка се контролират независимо една от друга и само така може да получите толкова детайлни изображения.

Моделите, които може да разгледате в нашия онлайн магазин са не само качествени, но и на наистина добра цена. Тук може да изберете от водещите производители, чието име ще ви гарантира дълга употреба и безпроблемна работа.

Изберете и поръчайте от Hyperion.bg

Разгледайте и се запознайте с параметрите на всички модели, които ще намерите в тази категория. Без значение какви са нуждите ви, тук ви предлагаме големи професионални модели, както и сравнително компактни, които няма да заемат много място.

Доставката на всички стоки е не само бърза, но и надеждна и сигурна. Времето, за което ще получите пратката си е между 1 и 3 работни дни, като зависи основно до кое населено място искате да доставим поръчката ви.

Ако поръчката ви е на стойност над 50 лева, доставката до посочен от вас адрес ще е напълно безплатна. След получаването на пратката ви, имате 30 дни, през които ако решите може да я върнете и да получите платената от вас сума.

4.29 / 7

Барабанни Скенери

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
rating
Brother

659.00 лв.

Ex Tax: 659.00 лв.

rating
Brother

695.00 лв.

Ex Tax: 695.00 лв.

rating
Brother

743.00 лв.

Ex Tax: 743.00 лв.

rating
Brother

527.00 лв.

Ex Tax: 527.00 лв.

rating
Brother

239.00 лв.

Ex Tax: 239.00 лв.

rating
Brother

323.00 лв.

Ex Tax: 323.00 лв.

rating
Brother

1,055.00 лв.

Ex Tax: 1,055.00 лв.

rating
Brother

431.00 лв.

Ex Tax: 431.00 лв.

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)