Какво може да бъде по-хубаво от копринено гладката кожа? Естествено по-добре ще е ефекта от обезкосмяването да е дълготраен. Ако сте опитали повечето класически методи, може би сте останали леко разочаровани. Каквото и да правите, няма как да избегнете естествения ход на събитията.

А най-естественото за човешките косми е да растат. Дори и да са изтръгнати с корена, максималното време, което имате, е около 3 седмици. За да не ви се налага да продължавате с безсмислените процедури ще ви предложим алтернатива в лицето на всички системи за премахване на окосмяване.

Системи за премахване на окосмяване – как работят

При всички уреди, които ще намерите в тази категория, може да разчитате, че ще получите най-модерните технологии, които са доказано безопасни. Силата на светлината може да разруши за известен период от време космения фоликул, като по тоз начин растежът се спира.

Технологията, която се използва тук, се нарича интензивна импулсна светлина (IPL) и през годините се е доказала не само като работещ, но и бърз начин за постигане на желаните резултати. Доскоро това беше възможно да се извършва само в професионалните салони и клиники, но с нашите предложения може да се епилирате трайно и в домашни условия.

Може да разчитате на няколко различни приставки, които ще ви помогнат да обработите различни зони на тялото си, при употребата на системи за премахване на окосмяване.

Голямата приставка е за краката и подбредриците и с нейна помощ само за няколко минути ще сте приключили с процедурата. Ще разполагате и малки приставки, които ще ви позволят без никакъв дискомфорт да махнете космите от лицето или интимната зона.

Приставките са с форма, която по максимално естествен начин ще следва извивките на тялото ви. Това далеч не е всичко. Всеки уред е с вграден сензор, който автоматично преценява типа на кожата ви.

По този начин настройките от ваша страна са сведени до минимум. Това не само ви улеснява, но и помага да се настрои правилното време, което е важно за крайния резултат.

Няма как да пропуснем и факта, че в няколко процедури, извършени през две седмици ще се насладите на гладка кожа в продължение на около 6 месеца. Това няма как да не ви хареса и с течение на времето космите ще станат по-малко и по-тънки.

Защо да изберете от Hyperion.bg

Продуктите, които сме подбрали за вас, са на световните марки, на които може да се доверите и в замяна на това ще получите гаранция за качество от цели 24 месеца.

Това далеч не е всичко. При доставката имате право на преглед на продукта и ако не отговори на очакванията ви може да го върнете в рамките на 30 дни, след доставката.

3.71 / 14

Системи за премахване на окосмяване

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
rating
PHILIPS

699.00 лв.

Ex Tax: 699.00 лв.

Philips Система за Пре..
-8%
rating
PHILIPS

459.08 лв.

499.00 лв.

Ex Tax: 459.08 лв.

679.00 лв.

Ex Tax: 679.00 лв.

rating
PHILIPS

599.00 лв.

Ex Tax: 599.00 лв.

Система За Премахване ..
-13%
rating
PHILIPS

809.10 лв.

929.00 лв.

Ex Tax: 809.10 лв.

rating
PHILIPS

999.00 лв.

Ex Tax: 999.00 лв.

579.00 лв.

Ex Tax: 579.00 лв.

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)