Samsung Wireless Power Bank 10 000mAh, Сребрист

Samsung Wireless Power Bank 10 000mAh, Сребрист

0 / 0 оценки
89.00 лв.
Samsung
Изчерпано
  • Модел: EB-U1200CSEGWW
Характеристики
Номер на модела: Samsung External Wireless Battery Pack , Fast Charging , Silver
Партиден номер: EB-U1200CSEGWW

Samsung е една от компаниите, които въвеждат често новости в безжичното зареждане. Ако и вие избирате удобството на безжичното зареждане, това устройство ще бъде страхотно допълнение към вашето ежедневие.

Предимства на Samsung Wireless Power Bank, Сребрист

Повечето външни батерии имат правоъгълна форма и са изработени от метал или пластмаса.
Samsung Wireless Power Bank, Сребрист има гумен слой от едната страна, което е чудесна добавка, за да не изпуснете иначе хлъзгавото тяло. Когато го сравнявате с другите опции, предлагани на пазара, ще забележите, че това, което го отличава е първокласният му външен вид и качеството на изработка.

На горния панел има LED индикатори, бутон за захранване, USB порт и тип С. Устройството поддържа Qi Wireless зареждане, както и бързо зареждане. Може просто да поставите смартфона си върху него и той ще започне да се зарежда веднага. Освен, че е много по-удобно от кабелното зареждане, това е едно най- бързите безжични зарядни.

Когато използвате зареждане с кабел, то започва автоматично, докато за безжично зареждане е необходимо ръчно да включите бутона в горната част.

Това, което е отличава Samsung Wireless Power Bank, Сребрист е възможността да зареждате едновременно две устройства – едното безжично, а друго с кабел. Неговият капацитет е 10 000mAh. Кабелното зареждане е по-бързо. За да достигнете например до 40% зареждане, ще ви отнеме 43 минути, ако използвате кабел и 1 ч. 12 мин. ако използвате безжичната опция.

Устройството се предлага в светло розов и сребрист цвят. Ние ви предлагаме преносимото зарядно в сребрист цвят, който изглежда много привлекателно.

Не всички смартфони притежават функцията за безжично зареждане. Предимството на Samsung Wireless Power Bank е, че не е ограничен за зареждане само на серията Galaxy. Той работи с почти всички Qi-съвместими устройства.

Това преносимо безжично зарядно ще бъде перфектен спътник за вашият смартфон. Неговата качествена изработка и функции, като бързо безжично зареждане напълно оправдават цената му.

Предимства на поръчка от hyperion.bg

Ако и вие предпочитате удобството на безжичното зареждане, изберете марка, която се е доказала на пазара. Ние горещо ви препоръчваме да закупите безжичното зарядно на Samsung. Нашият екип ще ви го изпрати с бърза и безплатна доставка за цялата страна.


Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър