Омръзна ли ви вечно да поглеждате телефона си, за да разберете колко е часа? Искате ли да се сдобиете в уред, който не само да ви показва часа, но и да може да ви буди сутрин? А какво ще кажете слушате радио когато и където пожелаете?

Сега всичко това е по-лесно от всякога и достъпно както никога преди с всички предлагани от нас радиа и часовници. Разгледайте огромната селекция на качествени модели, с които може да се сдобиете на ниски цени. Така няма да се налага да правите компромис с качеството и ще радвате на добрия си избор за дълги години напред.

Разгледайте всички радиа и часовници

Както вече казахме с помощта на предлаганите уреди не само ще виждате колко е часът, но и ще получите допълнителна функционалност, която ще ви радва всеки ден. Ако чувствате, че смартфона превзема живота ви, ще ви кажем, че сте близо до истината.

Този малък и полезен уред отдавна е надминал основната си функция – да говорим. Но наред с това се забелязва тревожната тенденция за това как хората прекаляват с времето през което са вторачени в телефона си.

Тук ви предлагаме алтернативата на това да проверявате с телефона си колко е часът и да пускате музика с предлаганите радиа и часовници.

Предлаганите от нас модели ради и часовници имате отлични характеристики и повече от стилен дизайн. Така не само лесно ще се впишат в дома ви, но могат дори да станат ефектния акцент на всяко едно помещение.

Ако обичате да слушате радио, то сте забелязали как това вече не се предлага стандартно в смартфоните и се налага да го слушате през интернет. С избора на радио винаги ще имате възможността да слушате музика и новини и то на всяко едно място.

Уредите са толкова компактни, че няма да се затрудните да има намерите място в чантата или раницата си.

Часовниците, които предлагаме имат различни допълнителни екстри. Те могат не само да показват времето, но и да ви будят сутрин по начин, който няма да позволи вече да се успивате.

Купете на ниска цена и с гаранция 2 години от Hyperion.bg

Всичко не само в тази категория, но и в целия ни онлайн магазин е на ниски цени. Така няма да се налага да се ограничавате в избора си ще се сдобиете с всичко желано. Доставяме бързо и сигурно в цялата страна. Времето за което това ще се случи варира от 1 до 3 работни дни.

След като получите пратката си може да я разгледате на спокойствие. Ако прецените, че изборът ви не е добър може да заявите връщане и да получите платената от вас сума.

3.92 / 13

Радиа и Часовници

Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
rating
PHILIPS

69.00 лв.

Ex Tax: 69.00 лв.

169.00 лв.

Ex Tax: 169.00 лв.

139.00 лв.

Ex Tax: 139.00 лв.

rating
PHILIPS

39.00 лв.

Ex Tax: 39.00 лв.

rating
PHILIPS

99.00 лв.

Ex Tax: 99.00 лв.

60.00 лв.

Ex Tax: 60.00 лв.

rating
PHILIPS

39.00 лв.

Ex Tax: 39.00 лв.

139.00 лв.

Ex Tax: 139.00 лв.

rating
PHILIPS

49.00 лв.

Ex Tax: 49.00 лв.

rating
PHILIPS

189.00 лв.

Ex Tax: 189.00 лв.

rating
PHILIPS

69.00 лв.

Ex Tax: 69.00 лв.

Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)