ProtectiveClean 4500 - 2бр четки за зъби с акумулаторна батерия

ProtectiveClean 4500 - 2бр четки за зъби с акумулаторна батерия

5 / 31 оценки
299.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX6830/35
Характеристики
Материал на главата: 2 W2 Optimal White стандарт
Материал на дръжката: 2 ProtectiveClean
Светлинен дисплей: Да
Скорост (почистващи движения в минута): 62000
Тип батерия: Акумулаторна, Литиево-йонна
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HX6830/35
Гаранция: 2 години
Цвят: Черен/Розов
  • Вграден сензор за натиск
  • 2 режима на чистене
  • функция BrushSync 
  • Цвят: черен/розов


Ако до сега сте използвали ръчна четка за зъби и сте решили да преминете към електрическа, наистина ще откриете доста разлики. При повечето модели на Philips четките, функциите са подобни. Изборът на клиента обикновено се свежда до решение коя е идеалната комбинация  за вас, според нуждите ви.

Предимства на използването на четка за зъби ProtectiveClean 4500

Philips Sonicare са четките с най-добър живот на батерията спрямо конкуренцията. ProtectiveClean 4500 има акумулаторна, литиево-йонна батерия, която ще работи до 2 седмици с едно зареждане.

Електрическата четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean подобрява грижата за устната кухина с уникални режими на почистване и обратна връзка в реално време, за да насърчи внимателното измиване. Индикаторите ви казват дали натискате венците си прекалено силно или трябва да смените главата на четката. Не е необходимо сами да проследявате времето през което сте използвали четката. Тази четка има вграден Smartimer, който ще ви уведоми, когато е изминало препоръчителното време от две минути за измиване.  Уведомяването е чрез светлина на дръжката.

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6888 / 90 ви предоставя избор от два режима на употреба- единият е за ежедневно почистване, а другият за по-бели зъби и премахване на повърхностни петна. Това е идеалната комбинация, за да изчистите повече плака и за да получите по-бели зъби. 

Четката за зъби използва технология с интелигентен сензор, който освен, че предупреждава при по-голям натиск, показва също и кога е време да се сменя главата на четката. Тази технология с микрочип прави синхронизация между дръжката и смарт четката, за да напомня когато трябва да се направи смяна. По този начин винаги ще получавате най-добрите резултати от четкането и ще предотвратявате инфекции от бактерии. Двата таймера гарантират превъзходно почистване.

За да можете да привикнете към новата си четка има програма за старт, която постепенно увеличава мощността за почистване през първите две седмици, в които я използвате.

Защо да направите поръчката от онлайн магазин hyperion.bg

Електрическите четки за зъби почистват по-добре зъбите и венците и по този начин подобряват здравето на устната кухина. Използвайки правилна техника за четкане на зъбите ще разкриете своята най- бяла усмивка. Ние ще ви изпратим поръчката с безплатна и бърза доставка за цялата страна. Предлагаме и опции за закупуване на изплащане.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър