Ако сте в процес на проучване и избор на печатащо устройство, ще ви разкажем повече за всички видове матрични принтери и как те могат да ви бъдат полезни в ежедневните дейности.

Принципът им на работа е специфичен, но именно благодарение на него се постига ненадминатото съотношение между качеството на печат и ниската себестойност на всяка отпечатана страница.

Най-добрите матрични принтери на ниски цени

В тази категория ви предлагаме да разгледате не само някои от най-добрите модели, но в същото време ви ги предлагаме и на ниска цена. Както вече казахме при тези модели има особености, с които сега ще ви запознаем.

Всички матрични принтери се базират на принципа на работа, при който изображенията се предават върху хартията благодарение на механичен удар, чието действие наподобява това на пишещите машини.

Това, което отличава двата уреда е, че тук се създават малки точки, което е дало и името на продуктовата линия. Въпреки, че технологията , която стои зад матричните принтери е доста стара, тук се постига едно важно нещо, което не е за пренебрегване.

Ако печатате хиляди страници на месец, цената, която плащате за това ще е важна за вас. В тези модели ще получите възможно най-ниската цена на отпечатана страница, което ги прави особено търсени от страна на бизнеса.

Естествено има и разновидности, които са видими в направленията серийни и линейни матрични принтери. Разликата между тях е основно в това как е реализиран отпечатващият модул и скоростта с която се справя с отпечатването на всяка буква.

Различните модели могат да ви предложат повече от разнообразни параметри. Така може да се спрете на модел, който се слави със скоростта си или ако държите на тихата работа да изберете именно такъв.

Предлагаме ви принтери, които са излезли от поточните линии на най-големите производители на офис техника и може да сте напълно спокойни, че ще имате уред, на който да разчитате дълги години напред.

Изберете с гаранция за качество от цели 2 години

Предлаганата от нас техника и консумативи има пълна гаранция за качество в продължение на две години. Наред с това може да сте спокойни, че ще получите пратката си не само бързо, но и с напълно сигурна доставка.

Времето, за което ще получите всичко желано е от 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място. Ако избраните от вас продукти са на стойност над 50 лева ние ще ги доставим до избран от вас адрес с напълно безплатна доставка.

И ако след като сте отворили пратката установите, че съдържанието й не отговаря на очакванията ви, може да заявите връщане на стоките. След като ги получим ние бързо и безпроблемно ще възстановим платената от вас сума.

4.17 / 6

Матрични принтери

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
rating
Epson

1,705.00 лв.

Ex Tax: 1,705.00 лв.

rating
Epson

599.00 лв.

Ex Tax: 599.00 лв.

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)