Ако сте в процес на това да избирате нови уреди за офиса, то нека ви представим категорията ни с LED цветни принтери. Те не само ще отговорят на нуждите ви от качествен и цветен печат, но и могат да бъдат ваши на ниски цени, за които не сте подозирали, че са възможни.

Тук предлагаме на вашето внимание качествените модели, дело на водещите производители. Така качеството на печат и дългия живот на самия уред ще са гарантирани от марките, които си заслужава да имате.

Към кой са насочени предлаганите LED цветни принтери

На първо място трябва да ви кажем, че моделите, които ще срещнете тук, са не просто принтери. Те могат да извършват още много характерни за всеки офис дейности и така влизат в графата мултифункционални устройства.

По този начин не само получавате на практика няколко уреда. Избирайки всичко в едно вие пестите ценно място, но и разхода за покупката на отделните уреди, които биха стрували значително повече.

Печатът напълно оправдано може да очаквате да е повече от качествен. Няма да има никакви размивания и неясни линии при принтирането на документи.

Наред с това, ако решите да принтирате някоя снимка, тя ще изглежда като професионално отпечатана и ако я поставите в рамка никой няма да разбере, че не е извадена във фото студио.

Тези уреди могат да се похвалят и с още една приятна подробност. Скоростта на печат както при цветни, така и при монохромни документи, е еднаква. Така вече няма да се налага да се съобразявате с тази подробност, която при по-старите модели причиняваше леко неудобство.

Предлаганите от нас LED цветни принтери са основно насочени към потребители, които принтират значително количество хартия всеки месец. Това далеч не означава, че не са подходящи и за домашния ви офис, просто трябва да прецените дали реално имате нужда от толкова голям уред.

Поръчайте изгодно от онлайн магазин Hyperion.bg

Ако търсите качествена и маркова техника, не само сте на правилното място, но и може да се сдобиете с нея на наистина ниска цена. Така няма да се налага да правите компромис с качеството или пък да плащате неразумно висока цена.

Изберете и след финализирането на поръчката може да очаквате тя да пристигне бързо при вас. Времето за това ще е между един и три работни дни. Ако стойността на поръчката ви надвишава 50 лева, тя ще пристигне до вашата врата с напълно безплатна доставка.

И ако след получаването на пратката прецените, че не отговаря на очакванията ви няма проблем да я върнете, след което ние ще възстановим платената от вас сума.

3.94 / 16

LED Цветни принтери

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

563.00 лв.

Ex Tax: 563.00 лв.

Мултифункционално Лазе..
-5%
rating
Brother

750.00 лв.

791.00 лв.

Ex Tax: 750.00 лв.

Мултифункционално Лазе..
-6%
rating
Brother

968.95 лв.

1,031.00 лв.

Ex Tax: 968.95 лв.

Мултифункционално Устр..
-6%
rating
Brother

686.95 лв.

731.00 лв.

Ex Tax: 686.95 лв.

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)