Наличието на принтер ви дава удобството винаги и по всяко време да можете лесно да принтирате документи и снимки, които са важни за вас. Един от основните консумативи, без които работата на тези машини става невъзможна, е именно хартията, на която да отпечатате желаното.

Само я поставете в тавата и всичко, което искате ще бъде отпечатано. Но при изборът на този вид консумативи за принтери има няколко неща, с които трябва да се съобразите, за да получите крайния резултат, който искате.

Какви са особеностите и различните видове хартия за принтери

Историята е дълга и датира от преди векове. За родина на това изобретение се смята Китай. Там дълги години се пазело в дълбока тайна процесът на обработка и самото изработване на ценния предмет.

Няколко века по-късно технологията достига до Европа, където скоро оценяват всичките й достойнства и не след дълго тя започва да се ползва масово.

Така минават векове на подобрение на технологията, но използваната суровина останала една и съща – дървесината. В наши дни се налага тенденцията да се използват смесени източници на суровината, с оглед на опазването на околната среда.

Каквото и да изберете трябва да сте наясно с основните характеристики на хартията за принтери. Тук трябва да имате предвид плътността, която се измерва в това колко тежи, като съотношението е грамове на квадратен сантиметър.

Колкото по-плътна хартия за принтери искате, толкова по-тежка трябва да бъде тя. Така ако ви трябва хартия, на която да принтирате договори или просто ще ползвате за официални цели, изберете тежката и луксозна хартия, която дори може да има добавен финиш за допълнителен блясък.

И обратното, ако просто трябва да разпечатате таблици или документи, които ще останат в някой архив, особено подходящи за вас ще бъдат леките и обемни хартии. Така едновременно ще имате всичко нужно и то няма да тежи, за да не се натоварвате ако се наложи да местите папките.

Имаме не само различни видове хартия за принтери, що се отнася до теглото и плътността, но можем да ви предложим и различни размери. Така ако нуждите ви са извън стандартния размер А4, тук можете да намерите по-малки или по-големи размери.

Изберете на ниски цени от онлайн магазин Hyperion.bg

Ниските цени, на които предлагаме всички стоки в нашия магазин, са повече от очевидни. Но това дори не е всичко. Обещаваме ви бърза и сигурна доставка до всяка точка на страната.

И ако стойността на поръчката ви е над 50 лева, доставката до посочен от вас адрес ще е за наша сметка.

При нас имате и право да разгледате стоките, след като сте ги получили и ако прецените да заявите връщането им.

Всичко това се случва не само бързо, но и безпроблемно, а след получаването на стоките в нашия офис, ние ще възстановим платената от вас сума.

3.81 / 16

Хартия за принтери

Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)
rating
Epson

24.00 лв.

Ex Tax: 24.00 лв.

rating
Brother

46.00 лв.

Ex Tax: 46.00 лв.

rating
Brother

24.00 лв.

Ex Tax: 24.00 лв.

rating
Brother

19.00 лв.

Ex Tax: 19.00 лв.

rating
Epson

19.00 лв.

Ex Tax: 19.00 лв.

rating
Epson

88.00 лв.

Ex Tax: 88.00 лв.

rating
Epson

39.00 лв.

Ex Tax: 39.00 лв.

rating
Epson

19.00 лв.

Ex Tax: 19.00 лв.

rating
Brother

24.00 лв.

Ex Tax: 24.00 лв.

rating
HP

28.00 лв.

Ex Tax: 28.00 лв.

rating
HP

22.00 лв.

Ex Tax: 22.00 лв.

rating
HP

37.00 лв.

Ex Tax: 37.00 лв.

rating
HP

29.00 лв.

Ex Tax: 29.00 лв.

Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)