Преси за коса – те имат толкова много приложения и винаги се оценяват подобаващо от дамите. В тази категория сме подбрали за вас само най-добрите модели, които ще ви помогнат да постигнете желаната визия и ще предпазят косата ви от увреждане.

Какво е важно при избора на преси за коса

На практика е важно всичко и тук ние ще ви изброим за какво да внимавате при избора си. Тези уреди се използват за две основни цели. Първата е за да се изправи къдравата коса. Втората възможна употреба е да се придаде по-подреден вид на правата коса.

Независимо каква е вашата крайна цел, повече от хубаво е да имате уред, на който може да разчитате. Класическите преси за коса имат нагреваеми плочи и посредством топлината се постига изправянето на косата.

Постигайки желаното, за съжаление косата се уврежда и това бързо започва да си личи. С модерните преси за коса, каквито ви предлагаме тук, няма да имате подобни проблеми.

Разработени по начин и с материали, които не само ще запазят косата ви здрава и жизнена, но и ефекта от изправянето ще е повече от дълготраен. За да се случи това всички плочи са с титаниево покритие, което се плъзга гладко по косата ви и не причинява механично увреждане.

Малко по-деликатен е въпросът с топлинното въздействие. За да може в максимална степен да се неутрализира, всички модели, предлагани в онлайн магазина на Hyperion.bg, имат специално подхранване с йони, което запазва косата ви.

Така може да сте сигурни, че всеки път, когато изправите косата си, това няма да има негативно отражение. Никой не иска слаба и накъсана коса. Цъфтящите краища вече не са проблем и ако се сблъскате с този проблем, то просто е време да отнемете малко от дължината. Това няма как да се дължи на действието на новия ви уред за красота.

Всички знаем колко е ценно времето. Ние не само го знаем, но ценим вашето време не по-малко от самите вас. Именно за това всички наши модели имат уникалната функция за нагряване за 15 секунди.

Така много преди да сте готови с гребена и другите пособия, вашата маша вече е загряла до точната температура. Това може и да не ви се струва важно, но бързо ще го оцените в ежедневната употреба и работа с този уред.

Защо да купите от Hyperion.bg

Можем да се похвалим не само с бърза доставка до всяка точна на България, но и с ниски цени на всички предлагани стоки. Така може да сте сигурни, че изборът ви е не само правилен, но и крайната цена, която сте платили е била повече от изгодна.

Всички продукти в нашия магазин са с гаранция от 2 години, през които безпроблемно може да се наслаждавате на добрия си избор.

4.13 / 15

Преси за Коса

Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
rating
PHILIPS

59.00 лв.

Ex Tax: 59.00 лв.

185.00 лв.

Ex Tax: 185.00 лв.

rating
PHILIPS

145.00 лв.

Ex Tax: 145.00 лв.

rating
PHILIPS

105.00 лв.

Ex Tax: 105.00 лв.

rating
PHILIPS

75.00 лв.

Ex Tax: 75.00 лв.

rating
Beurer

85.00 лв.

Ex Tax: 85.00 лв.

rating
PHILIPS

69.00 лв.

Ex Tax: 69.00 лв.

rating
PHILIPS

39.00 лв.

Ex Tax: 39.00 лв.

rating
PHILIPS

82.00 лв.

Ex Tax: 82.00 лв.

rating
PHILIPS

165.00 лв.

Ex Tax: 165.00 лв.

Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)