Преса За Цитруси Philips Daily Collection

Преса За Цитруси Philips Daily Collection

4 / 17 оценки
39.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HR2738/00
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR2738/00
Гаранция: 24 месеца
Тип: Сокоизтисквачки
Вместимост на купата за сок (литри): 0.5
Корпус: Пластмаса
Неплъзгащи се крачета: Да
Цвят: Бял

Прясно изцеден сок може да бъде приготвен по много и различни начини. Но ако нямате време или предпочитате свежия вкус на цитрусовите плодове, то точно за вас е Philips Daily Collection Преса за цитруси, Бяла. С нейна помощ само за секунди ще може да се насладите не само на любимите си сокове, но и на здравословния старт на деня, който заслужавате.

Лесно и бързо с Philips Daily Collection Преса за цитруси, Бяла

Това е в основата на цялата концепция на този уред. Няма как да ви опишем колко лесно се случва приготвянето на сок от портокали, лимони и защо не грейпфрут? Само трябва да измиете и нарежете на две плодовете. След това ги поставяте на машината и само с едно натискане се получава сокът, за който сте мечтали да пиете на закуска.

Моторът от 25W ви дава точно толкова мощност, колкото ви трябва, за да изпълните задачата си. В комплекта има и кана с вместимост цели 0.5 л. Така този уред може да се направи сок както за двама човека, така и за голямо семейство с няколко деца.

Улеят, през който се налива има специална форма. Така може да бъдете сигурни, че няма да има прокапване и никога повече няма да бършете досадните капки от плота или кухненската си маса.

Всички части на Philips Daily Collection Преса за цитруси, Бяла са не само лесни за сглобяване, но и за почистване. Тази машина няма много части и може бързо да бъдат измити на ръка. Но ако решите да си спестите тази дейност няма проблем и всичко да бъде измито в миялната машина.

Предвиден е и лесен и удобен механизъм за прибиране на кабела. Така ако няма да ползвате уреда, просто навивате и прибирате. А съхранението е повече от лесно. Уредът е малък и няма да имате проблем да му намерите място в някой шкаф или просто да го оставите на кухненския плот.

Изберете качествена техника с гаранция 2 години от Hyperion.bg

Марковите модели, които ви предлагаме могат да бъдат ваши с гаранция от цели 2 години, през които просто да се наслаждавате на отличната им работа. Доставката до всяка точна на България е бърза, а ако размислите може дори да върнете избраните стоки.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър