Ако ви предстои покупката на нова прахосмукачка, то не нека ви представим нашите вертикални модели, които могат да покрият не само всички ваши нужди, а дори и малко повече.

Предлаганите от нас модели са дело на водещите производители и няма как да не се доверите на световните марки, които могат да ви дадат гаранция от 2 години. В действителност няма да имате проблеми от никакво естество много повече време.

Вертикални прахосмукачки – какво представляват

Името им подсказва основната им характеристика. Те не се движат по земята, както в класическия вариант, с който сме свикнали. Целият уред е в ръцете ви и ако имате някакви притеснения, че може да не ви е удобно сега ще ги разсеем.

Всички вертикални прахосмукачки, които предлагаме, са проектирани по такъв начин, че да не усетите, че държите целия уред. Меките и стабилни колелца на подовата част се плъзгат леко и не е нужно да прилагате допълнително усилие.

Ще обърнем внимание на една ключова особеност, която може да се окаже решаваща при избора ви. Избирайки такъв модел вие ще получите не един, а цели два уреда за почистване.

В самия уред е вградена, по-малка прахосмукачка, която при нужда може да се откачи и да се използва самостоятелно. Тя е лека и компактна и е повече от добро решение, ако искате да почистите малък участък.

Тази малка част има собствена, презареждаща се батерия и това я прави толкова удобна за употреба. Може да я използвате на толкова много места, до които не можете да стигнете с обикновена прахосмукачка. Ако искате да почистите автомобила си, сега е по-лесно от когато и да е било.

Някои от моделите, които предлагаме имат функция за сухо и мокро почистване. Това просто означава, че едновременно с премахването на прах от подовете, в същото време те се измиват.

Може да се насладите на перфектно чисти подови настилки. Количеството вода е точно, колкото трябва да бъде и подовете, освен, че са измити са и почти сухи.

Моделите, които ви предлагаме могат да имат класически кабел, чрез който уредите да се захранват или да бъдат безкабелни. След всяка употреба просто поставяте прахосмукачката на зарядната станция и така до следващото чистене.

Изберете на ниска цена от Hyperion.bg

Няма как да не отчетем факта, че избирайки нов електроуред, то освен функционалностите и визията ще искате да сравните и цените. Можем да ви гарантираме, че всички предлагани стоки в нашия магазин са на ниските цени, които заслужавате.

Дори и да сте купили желаните стоки изгодно, то ако се наложи да чакате дълго, радостта от покупката ви може да се помрачи. За да нямате подобни неприятни преживявания ние ви обещаваме, че ще доставим всичко наистина бързо до посочен от вас адрес.

Не забравяйте, че доставката е безплатна ако стойността на поръчката ви е над 50 лева. И ако поради някаква причина размислите може да върнете избраните от вас стоки, в рамките на 14 дни, след получаването им.

4.10 / 10

Вертикални прахосмукачки

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

849.00 лв.

Ex Tax: 849.00 лв.

rating
PHILIPS

449.00 лв.

Ex Tax: 449.00 лв.

rating
PHILIPS

569.00 лв.

Ex Tax: 569.00 лв.

rating
PHILIPS

439.00 лв.

Ex Tax: 439.00 лв.

Безкабелна вертикална ..
-5%
rating
PHILIPS

512.05 лв.

539.00 лв.

Ex Tax: 512.05 лв.

rating
PHILIPS

359.00 лв.

Ex Tax: 359.00 лв.

Вертикална Прахосмукач..
-5%
rating
PHILIPS

360.05 лв.

379.00 лв.

Ex Tax: 360.05 лв.

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)