Искате ли домът ви винаги да блести от чистота? Няма как да не сте си мечтали просто да се приберете и всичко да е така, сякаш някой е чистил до преди малко. Сега това е не само възможно, но и по-лесно от всякога.

Робот прахосмукачка, който ще чисти докато ви няма

В същината си, това е основната идея. Малък уред, който ежедневно да почиства дома ви, докато ви няма. Малките роботи имат куп полезни функции, които ще удовлетворят всяка една ваша нужда.

Като казваме малък, имаме предвид точно това. Те са малки и компактни и не се налага да имат специално място за съхранение. Разработени по начин, който позволява да боравите с толкова много настройки, които да ви улеснят.

Може да програмирате вашия робот прахосмукачка да стартира всеки ден в определен час. Може да го настроите и да работи всеки ден, като зададете различни часове, съобразено с вашите нужди.

Няма да има нужда да пускате прахосмукачката си толкова често. Да не говорим, че ако сте заети хора с напрегнато ежедневие може и просто да нямате това време.

Дори и да нямате специфични нужди, а просто да искате в дома ви да е чисто, това е може би най-добрият избор, който може да направите. Но представете си ако имате домашен любимец.

Космите са почти неизбежни и може би ви се налага всеки ден да почиствате. Сега вече може да си спестите това усилие и да оставите новия си робот прахосмукачка да се справя ежедневно с тази мисия.

Да не забравим да ви кажем, че някои от тези уреди са специално разработени за домове, в които има куче или котка. Както четките, така и останалите им части са проектирани по начин, да не могат да се задръстят или заплетат.

Не е по-различно и ако имате малко дете. Неизбежно е да се появят не малко трохи и всякакви неща, които мъничето изпуска, докато се разхожда в дома ви.

Този уред може да се справи с ориентацията по феноменален начин и веднага ще ви кажем как това е възможно. Всеки уред има сензори, които му помагат да се справи с това да не се блъска в мебелите ви и едновременно с това да не пропуска място, на което не е почистено.

Изберете и поръчайте от Hyperion.bg

Ако се чудите с какво нашия магазин се различава от всички останали ще ви кажем веднага. Предлагаме на вашето внимание само марковите стоки на доказани производители, които могат да ви гарантират дългия и безпроблемен живот на всеки един уред.

Естествено ще получите и гаранция от 24 месеца, заедно с бърза и безплатна доставка при поръчка на стойност над 50 лева.

4.00 / 11

Робот прахосмукачка

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
rating
PHILIPS

849.00 лв.

Ex Tax: 849.00 лв.

Прахосмукачка Робот Xi..
-6%
rating
Xiaomi

565.00 лв.

599.00 лв.

Ex Tax: 565.00 лв.

rating
PHILIPS

699.00 лв.

Ex Tax: 699.00 лв.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)