Представете си какво удобство може да си осигурите ако имате на разположение малка прахосмукачка, която да ви помага в ежедневното почистване. Представяме ви уредите, които могат да станат най-добрите ви помощници в домакинството.

Разгледайте всички ръчни прахосмукачки

Да, те наистина са едновременно малки и леки. Дори и само с една ръка, работата с тях е толкова лесна, приятна и най-вече ефективна. Теглото им, при различните модели е около 1,5 кг. Това ги прави наистина все по-предпочитани.

Различните модели ръчни прахосмукачки могат да ви предложат повече от разнообразни функции, които да ви улеснят в почистването на дома ви. Ако започнем от стандартните модели, които могат с лекота да съберат трохи, захар, кал и какво ли още не.

Моделите ни с повече функционалности, естествено ще ви дадат повече. Може да се възползвате от ръчните ни уреди, които имат опция за сухо и мокро събиране на отпадъци. Така ако разлеете течност на пода може лесно и бързо да я почистите. Няма да се налага да търсите парцал и кофа.

Вече сте наясно колко голяма помощ може да получите от една малка ръчна прахосмукачка. За да може да разчитате на нея по всяко едно време, тя има специална станция за зареждане. Така след всяко чистене, просто я поставете и когато отново имате нужда от нея може да се сте сигурни, че ще бъде напълни заредена и готова за работа.

За хората, които обичат автомобилът им да е в перфектно състояние е повече от важно той да е чист. Това може да бъде постигнато лесно, ако изберете от моделите ръчни прахосмукачки с куплунг за кола. Така не зависите от батерията на уреда и може да почистите цялата кола, без да се налага да презареждате.

Полезна екстра, която мнозина от вас ще оценят подобаващо. Особено през дъждовните дни, през които неволно нанасяме не малко количество кал и мръсотия в колите си.

За всички малки и компактни модели, без значение от ценовия клас може да очаквате високо качество и висока мощност, която може да ви изненада. Малък уред, но толкова мощен. Зад това стоят редица технологии, за които ще ви разкажем сега.

Дори и най-мощния мотор ще се затрудни ако бъде запрашен. Именно за това моделите, които ви предлагаме са с уникалната система за двустепенно филтриране, както и циклонното завихряне на входящия въздух.

Всичко това ви дава резултатите, за които не сте и подозирали, че са възможни, особено с толкова малък уред.

Изберете от Hyperion.bg и ще получите повече, отколкото очаквате

Всички стоки в нашия онлайн магазин да с гаранция за качество 2 години, но ние можем да ви обещаем, че ще ги ползвате наистина дълги години, през които няма да имате никакви проблеми.

Ако стойността на поръчката ви е над 50 лева ние ще поемем стойността на доставката, без значение до коя точка на България. Още при получаването на пратката си може да я прегледате. Ако дори и на по-късен етап установите, че не отговаря на очакванията ви, може да я върнете в рамките на 14 дена, след доставката.

3.63 / 8

Ръчни прахосмукачки

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

529.00 лв.

Ex Tax: 529.00 лв.

rating
PHILIPS

119.00 лв.

Ex Tax: 119.00 лв.

rating
PHILIPS

79.00 лв.

Ex Tax: 79.00 лв.

rating
PHILIPS

119.00 лв.

Ex Tax: 119.00 лв.

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)