PowerPro Aqua "3 в 1" Philips Вертикална Прахосмукачка

PowerPro Aqua "3 в 1" Philips Вертикална Прахосмукачка

5 / 31 оценки
569.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: FC6408/01
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: FC6408/01
Гаранция: 2 години
Тип: Вертикална прахосмукачка
Изходящ филтър: Пенест филтър
Аксесоари: Накрайник TriActive Turbo
Капацитет на торбичката (Литра): 0.6
Продължителност на работа (минути): 60
Цвят: Сребрист
Тегло: 4.7

Искате да имате безупречно почистен дом? Търсите маневрена прахосмукачка, която да достига до труднодостъпните ъгли? Желаете с един уред да почистите замърсяванията на всички повърхности и подови настилки ?

 


В Hyperion.bg ви предлагаме перфектното решение - вертикална прахосмукачка PowerPro Aqua "3 в 1" от Philips.

 

Защо този уред заслужава вашето внимание?

 

Този продукт е подходящ за ежедневно почистване за всички, които държат на перфектната хигиена. Благодарение на филтриращата система с 3-слойна немска технология, филтърът на прахосмукачката улавя 90% от алергените. Това го прави изключително подходящ за почистване на домове, където живеят домашни любимци.

 

PowerPro Aqua "3 в 1" е много лесна за употреба и ви дава свободата да почиствате и без кабел. Заредената Литиево-йонна батерия издържа до 1 час време на работа.

 

С тази прахосмукачка може дори и да измиете вашите подове. Резервоара за вода е достатъчно голям и с него може да почистите до 50м² повърхности. Системата има уникално управление на подаването на вода. Благодарение на него се поддържа оптимална влажност на всички видове подови настилки.

 

Защо да изберете тази прахосмукачка от Hyperion.bg?

 

Ние ви предлагаме един страхотен уред, с който лесно ще поддържате хигиена. Това е решение за всички домакинства, които желаят да се наслаждават на чист дом, полагайки минимални усилия.

 

Не правете повече компромиси с чистотата и поръчайте PowerPro Aqua "3 в 1" от нашия онлайн магазин. Ние ще ви изпратим уреда с безплатна доставка за цялата страна. Тази вертикална прахосмукачка може да бъде закупена и на изплащане, като само трябва да изберете предпочитаната от вас банка.

 

Не губете повече време, бактериите не спят!

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър