Philips Уредът за салати Viva Collection 200 W 6 discs

Philips Уредът за салати Viva Collection 200 W 6 discs

4 / 17 оценки
145.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HR1388/80
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR1388/80
Гаранция: 24 месеца
Тип: Пасатори
Корпус: Пластмаса
Екстри: Диск за едро нарязване
XL кълцаща приставка: Да
Метален нож: Неръждаема стомана
Цвят: Бял

Обичате ли да свежи салати? Искате ли лесно и бързо да може да ги приготвяте? Искате ли да имате уред, който да ви помага в тази задача? Разгледайте Philips Viva Collection, Уред за салати, 200 W, 6 диска, Бял, за да научите как може да ви помогне всичко това да се случва с минимално усилие от ваша страна.

Лесно и свежо – само с помощта на Philips Viva Collection, Уред за салати, 200 W, 6 диска, Бял

Може и да не сте чували за специалните уреди за рязане на салати. Ако държите те да присъстват всеки ден на масата, разгледайте и ще установите, че това е малкия уред, който може да ви помогне толкова много.

Мотор с мощност 200W осигурява непрестанна работа и може да сте сигурни, че дори и големи количества зеленчуци ще бъдат нарязани, без това да се отрази на работата на уреда.

Самата работа е повече от лесна. Само измийте продуктите и ги поставете в широкия отвор, който ще ги насочи към острите ножове. Улеят може да се регулира в няколко размера. Така поставянето на продуктите е максимално улеснено и не губите време в тази дейност.

И за да може да отговорим на всички ваши очаквания ще ви кажем следното. Може да режете на лентички, кубчета, спирали и това се постига само със смяната на режещата основа. Тук сме предвидили с отделна приставка за рязане на картофи.

Само поставете обелените картофи и след секунди ще имате перфектно нарязани на лентички и готови за пържене зеленчуци.

Остриетата са от неръждаема стомана и ще останат все така остри, както в деня, в който сте получили уреда. Всяка една част може да се мие както на ръка, така и в миялна машина.

Philips Viva Collection, Уред за салати, 200 W, 6 диска, Бял има специален механизъм, който позволява лесното и удобно прибиране на кабела. Така не само не заема излишно място, но и прави прибирането му в някой шкаф повече от практично.

Безплатна доставка и дълга гаранция от Hyperion.bg

Избирайки този повече от практичен домакински уред вие получавате 2 години международна гаранция. Ние ще поемем куриерските разходи до всяка точка на страната и може да очаквате да го получите наистина бързо. Ако в рамките на 30 дни, след доставката размислите може безпроблемно да върнете избраните продукти.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър