Philips Уред За Нарязване Daily Collection 450 W HR1393/00

Philips Уред За Нарязване Daily Collection 450 W HR1393/00

4 / 17 оценки
49.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HR1393/00
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR1393/00
Гаранция: 24 месеца
Тип: Пасатори
Капацитет на каната (Литра): 0.7
Корпус: Пластмаса
Купа за нарязване: Да
Метален нож: Неръждаема стомана
Цвят: Бял

Искате ли да имате малък и верен помощник в домакинската работа? А какво ще кажете работата с него да бъде не само лесна, но и изключително полезна? Ако имате нужда от помощ в кухнята и сте готови да я потърсите, то имаме точния уред за вас.

Представяме ви уред за нарязване Philips Daily Collection, 450W, с чиято помощ ще нарежете абсолютно всичко, което искате в процеса на готвене.

Какво може да правите с уред за нарязване Philips Daily Collection, 450W

Този уред е толкова малък и без никакъв проблем може да бъде прибран лесно във всеки един шкаф. Ако употребата му е всекидневна може да го оставите на плота. Така няма да се налага да го прибирате и в същото време няма да заема ценно място, с което може и да не разполагате.

Това малко бижу с мощност на мотора от цели 450W може да се справи с всичко, което му поставите като задача. Рязане на лук, моркови, пресни подправки, ядки и какво ли още не.

Това са само малко от приложенията, за които може да се възползвате от безценните услуги на уред за нарязване Philips Daily Collection, 450W. За да може да не губите ценно време купата е с вместимост 0.7л. Така всичко нужно може да бъде смелено наведнъж.

В комплекта има приложени два различни ножа. Те са насочени към различни видове дейности и няма как да не оцените тяхното действие, само след първата употреба. Те са изработени от неръждаема стомана и няма проблем да се почистват в миялна машина.

Каната е от закалена пластмаса, която е тествана за здравина и можем да ви гарантираме, че няма да имате проблеми, дори да я изпуснете. Самият уред се контролира повече от лесно.

Само натиснете капака и така автоматично стартирате уреда. Лесно контролирате не само колко време да работи, но може да постигнете и пулсов режим на работа. Така парченцата ще останат по-едри, което може да е желанието ви е определени случаи.

Изберете на ниска цена от Hyperion.bg

Вече сте забелязали колко ниски са цените в нашия онлайн магазин. За да ви впечатлим дори още по-силно можем да ви предложим да получите избраните стоки бързо до всяка точна на страната. Получавате и дълга гаранция от 2 години, която сме уверени, че няма да се наложи да ползвате.

Имате и право на преглед и тест, но ако поради някаква причина се разколебаете може да бъдете сигурни, че безпроблемно може да върнете всяка една стока, до 30 дни, след доставката.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър