Philips Уред За Мултифункционално Готвене  Viva Collection Turbostar, Черен

Philips Уред За Мултифункционално Готвене Viva Collection Turbostar, Черен

4 / 17 оценки
379.00 лв.
322.15 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HD9621/90
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HD9621/90
Гаранция: 2 години
Тип: Фритюрник
Корпус: Пластмаса
Патентована технология Rapid Air: Да
Дръжки: Да
Индикаторна лампа: Да
Капацитет на продукти /грама/: 800
Отделение за прибиране на шнура: Да
Крачета без хлъзгане: Да
Разглобяем: Да
Регулируем термостат: Да
Таймер: Да
Цвят: Черен

Искате ли приготвяте лесно и бързо пържени храни? Искате ли това да се случва с 90% по-малко мазнини? Искате ли да имате точния уред, който да направи всичко това възможно?

Представяме ви Уред за мултифункционално готвене Philips Viva Collection Turbostar, Черен, който не само ще направи задачата ви лесна, но и ще ви даде здравословни ястия, които да поднесете на семейството си.

Хрупкаво и полезно с Уред за мултифункционално готвене Philips Viva Collection Turbostar, Черен

Пържената храна е неустоимо вкусна, няма как да оборим това твърдение. Но за съжаление дълбокото пържене ви дава и огромно количество мазнини, които попадат във вашето тяло. Сега може да имате фритюрник, който ще ви даде хрупкавите картофки, изпържени само с една лъжица олио.

Този модел има стилен черен цвят и корпус от висококачествена пластмаса. Почистването се извършва с мека кърпа и щадящ препарат и отнема само секунди. Управлението е повече от лесно. Два бутона за лесно и прецизно определяне на времето за работа и температурата са удобно разположение в предната част.

Патентованата технология TurboStar на Philips е възможно приготвянето на храната без излишна мазнина. Мощен вентилатор, в комбинация с нагревател завихря въздуха по начин, който обгръща храната. Така остава минимално количество мазнина, а останалата пада на дъното на специалния колектор.

Кошничката, в която се случва всичко има мрежесто дъно, което намалява значително времето за готвене. Всяка една част от уреда може лесно да се измия на ръка или в миялна машина.

На практика Уред за мултифункционално готвене Philips Viva Collection Turbostar, Черен е толкова мощен, че няма нужда от предварително загряване. Може да го стартирате едновременно с поставянето на храната и ще се бъде готова само за няколко минути.

При покупката на този модел получавате и книжка със здравословни рецепти. Така новият ви уред може да ви даде ястия, за които до този момент не сте се сещали. Наред с това може и да ви е затруднявали класическото пържене.

Няма как да не отбележим, че пърженето в тиган е толкова ангажиращо. Не само, че има силна миризма, но и досадното миене на плота от всички тези пръски.  Възможно е да си спестите всичко това с избора на правилната машина. Тя ще пържи и не само, че ще е полезно, но няма да се налага да чистите след това.

Изберете с безплатна доставка от Hyperion.bg

Този прекрасен уред може да бъде ваш с напълно безплатна доставка до всяка една точка на страната. Гаранцията за качество е цели две години, но ние сме сигурни, че няма да се наложи да я ползвате дълго, след това.

Имате право да върнете избраните продукти в рамките на 30 дни, след доставката. Ние ще възстановим платената от вас сума максимално бързо и безпроблемно.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър