Philips Sonicare накрайници за AirFloss HX8211/02

Philips Sonicare накрайници за AirFloss HX8211/02

5 / 26 оценки
27.00 лв.
PHILIPS
Изчерпано
  • Модел: HX8012/07
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HX8012/07
Тип: Накрайници

Ако се грижите подобаващо за добрата хигиена на зъбите си, то вероятно сте наясно какво се иска от вас и е възможно дори да сте се сдобили със зъбен душ. Ползите от него са многобройни и може само да се радвате на доброто си решение.

Това е идеалното средство за интердентално почистване. Няма как да не оцените нежното му действие. За разлика от конците и другите подобни средства, тук няма механичен допир с венците. Така рискът от нараняване е напълно избегнат, което хората с чувствителни венци ще оценят подобаващо.

Предлагаме ви Накрайници за AirFloss, Philips Sonicare, които са напълно съвместими с всички модели зъбни душове на Philips. Тук може да ги закупите на ниска цена и винаги да имате под ръка този важен консуматив.

Нежно и деликатно почистване с Накрайници за AirFloss, Philips Sonicare

В комплекта ще получите цели два накрайника и така ще имате за доста време напред. Няма как да не отчетем и факта, че при по-голямата разфасовка цената е значително по-изгодна.

Важно е да отбележим, че избирайки доказана и качествена марка, вие трябва да й се доверите и за последващата покупката на всички консумативи, нужни за работата й. Изберете оригиналните части като Накрайници за AirFloss, Philips Sonicare и няма да съжалявате. Само така ще сте сигурни, че получавате качеството, което очаквате.

Деликатното почистване е възможно благодарение на специалната технология, което смесва вода и въздух. Така се образуват малки водни капчици, които могат да навлязат и почистят дори и много плътно подредени зъби.

От вас се иска само да поставите апликатора на точното място и да натиснете копчето. Всички остатъци от храна, които скоро ще се превърнат в зъбна плака ще изчезнат, а с тях и причините за заболявания на зъбите и венците.

Това несравнимо почистване е не само възможно по толкова лесен начин, но и ще ви отнеме само една минута. В контейнера за вода може да поставите дори вода за уста и така за увеличите полезността на уреда. Така не само премахвате плаката, но и дават възможност на водата за уста да навлезе на места, до които е трудно да достигне дори и при жабурене.

Изберете с бърза доставка от Hyperion.bg

Гарантираме ви не само ниски цени на всичко, което може да изберете от нашия онлайн магазин. Избраните от вас стоки ще бъдат доставени бързо до всяка точка на страната. Ако стойността на поръчката ви е над 50 лева, транспортните разходи ще са за наша сметка и вие ще получите пратката си до посочен от вас адрес.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър