Philips Sonicare Четка за зъби с акумулаторна батерия Diamond Clean Smart с приложение

Philips Sonicare Четка за зъби с акумулаторна батерия Diamond Clean Smart с приложение

0 / 0 оценки
619.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX9924/47
Характеристики
Smart timer: 2-мин. таймер отчита препоръчителното време за почи Да
Брой програми: 3
Материал на главата: DiamondClean стандартна,AdaptiveClean стандартна
Материал на дръжката: DiamondClean Smart
Светлинен дисплей: Да
Скорост (почистващи движения в минута): 62000
Тип батерия: Литиево-йонна акумулаторна батерия
Тип: Звукочестотни четки за зъби
Аксесоари: Зареждаща чаша, Калъф за пътуване Premium
Цвят: Сив
  • Персонализирано обучение
  • Интелигентни сензори на главата
  • Интелигентно разпознаване на главата
  • 4 режима
  • 3 степени на интензивност 5 режима
  • 2 глави
  • Зареждаща чаша
  • USB зарядно
  • цвят сив

Ето нещо, което вероятно вече знаете: миенето на зъбите е от решаващо значение за доброто им здраве. Въпреки това, с четкането не се постигат желаните резултати. Всъщност има правилен начин за миене на зъбите и изборът на правилната четка за зъби може да помогне.

Електрическите четки за зъби могат да направят четкането по-лесно и да ви свършат по-добра работа от ръчното миене, но изборът от десетките налични модели и избора на подходяща четка за вашите зъби може да бъде объркващ. Sonicare е популярна марка електрическа четка за зъби, но поради цената, много хора се чудят дали всъщност си струват разходите.

Какво прави Sonicare Diamond Clean Smart, сива различна от другите електрически четки за зъби - и какво означава това за вашето здраве?

Sonicare Diamond Clean е „професионалният“ модел, който Philips предлага. Има висококачествена глава с интелигентни сензори, 5 режима и 3 степени на интензивност.

Предимства:

По-добро за почистване на труднодостъпни места и премахване на петна

По-добре за венците - за хора с чувствителни венци Sonicare Diamond Clean Smart, сива е по-безопасна от други електрически / ръчни четки за зъби.

По-добро почистване между зъбните пространствата - Sonicare е по-добра за хора с по-дълбоки пространства между зъбите. С напредване на възрастта венците могат да се изтеглят от зъбите, създавайки малки пространства, където храната може да се скрие.

Преди да използвате DiamondClean трябва да заредите батерията. Philips твърди, че можете да получите цели 3 седмици употреба с четка сутрин и вечер за две минути с едно зареждане. За да заредите батерията наSonicare Diamond Clean Smart, сива, можете да използвате калъфа за пътуване и Mini-USB кабел. Калъфа за пътуване зарежда вашия Sonicare DiamondClean, докато той седи в кутията.

Най-изненадващото нещо при DiamondClean е теглото. Дръжката е изключително лека. Като цяло дружките на електрическите четки за зъби имат малко тегло, но по някакъв начин Philips Sonicare са успели да го намалят много.

Защо да изберете доставка от hyperion.bg

DiamondClean е най-високият модел електрическа четка за зъби на Philips Sonicare. Тя съчетава ефективното почистване, което бихте очаквали от Sonicare с невероятен дизайн. Ако и вие сте се спрели на този модел, направете поръчка от нашият електронен магазин и ние ще ви я изпратим с безплатна и бърза доставка за цялата страна. Може да закупите продукта и на изплащане.


Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър