Philips Ръчен Пасатор Viva Collection ProMix HR2656/90

Philips Ръчен Пасатор Viva Collection ProMix HR2656/90

5 / 31 оценки
159.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HR2656/90
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR2656/90
Гаранция: 2 години
Тип: Пасатори
Корпус: Пластмаса
Накрайник: Пластмаса
Бутон "турбо": Да

Ако искате верен помощник в кухнята, който да пасира и смила вместо вас, то разгледайте Philips Viva Collection ProMix Ръчен пасатор със спирилизатор. Този малък и удобен уред ще ви помогне във всяка една задача в кухнята по невиждано ефективен начин.

Избирайки качествен уред, вие може да очаквате да ви служи не само дълги години, но по начин, който напълно да оправдае очакванията ви.

Защо да изберете Philips Viva Collection ProMix Ръчен пасатор със спирилизатор

Няма как да не забележите, че този уред имат повече от впечатляващи параметри и функционалности. На първо място може да споменем факта, че той може да бъде ваш в стилното цветово решение от черно и сив металик. Така лесно може да го поставите в кухнята си и той да се впише без проблем.

Това далеч на е класическия пасатор, който може би си представяте. Той може не само да кълца и пасира. Той може да спирализира. Това е толкова полезно, ако искате да нарежете зеленчуците по ефектен начин.

Мощен мотор от 800W е на ваше разположение, за да направи възможно всичко и то само за секунди. Ще получите и технологията ProMix, която е съвместно дело с университета в Щутгарт. Тя ви гарантира плавното смесване на съставките, до тяхното перфектно хомогенизиране.

Технологията Speed Touch ще ви позволи на управлявате мощността по начин, който не сте подозирали, че е възможен за един пасатор. Но при Philips Viva Collection ProMix Ръчен пасатор със спирилизатор няма невъзможни неща, а само отлична работа и перфектни резултати.

Смяната на аксесоарите е повече от лесна, със специалния бутон за тези цел. Само натиснете, сменете и може да започнете да извършвате друга дейност с уреда. Ножовете, които са част от режещите елементи са остри и ще останат такива през целия живот на уреда.

Изберете на ниска цена от Hyperion.bg

Уредът, който ви предлагаме тук е повече от впечатляващ, но това далеч не за сметка на цената. Тя ще бъде наистина ниска и ви обещаваме, че за да се наслаждавате на безпроблемното ползване ще имате 2 години пълна гаранция.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър