Philips Ръчен Пасатор Viva Collection ProMix HR2651/90

Philips Ръчен Пасатор Viva Collection ProMix HR2651/90

5 / 31 оценки
139.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HR2651/90
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR2651/90
Гаранция: 2 години
Тип: Пасатори
Корпус: Пластмаса
Накрайник: Пластмаса
Бутон "турбо": Да

Търсите ли надежден пасатор, който да може да се справи с всяка една задача? Искате ли да получите повече, от колкото сте смятали за възможно и то на ниска цена? Искате ли да научите повече за Philips Viva Collection ProMix Ръчен пасатор с чаша за супа, който ще направи всичко това възможно?

Сега този феноменален уред може да бъде ваш и неуморно да ви помага с всяка една дейност, която се свързана с пасиране и раздробяване. Полезните му действия са толкова много и няма как да не ви разкажем повече.

Какво може да правите с Philips Viva Collection ProMix Ръчен пасатор с чаша за супа

Пълния капацитет на уреда е 800W и това е наистина впечатляващо, особено ако става въпрос за толкова малък уред. Тази мощност се контролира наистина прецизно с помощта на Speed Touch, като ще имате толкова много и различни скорости, за да може да направите точно това, което искате.

Няма как да не пропуснем да ви кажем, че в комплекта има приложени цели две купи с капак. Така може направо в тях са пасирате здравословната си закуска или да приготвите топлия си обяд. Капаците се затварят плътно, за да може да ги носите навсякъде с вас.

Купите са не само здрави, но могат безпроблемно да се мият в миялната ви машина. Така ще спестите време да ги миете на ръка, което безспорно ще оцените.

Ножът има специален предпазител, чиято функция е да предотврати случайното разплискване на течности, докато пасирате. Това е повече от полезно, защото, освен, че ще трябва да чистите, може да бъде и опасно, ако течността е гореща.

Приставките се сменят не само лесно и бързо. За целта трябва само да натиснете бутона и всичко е готово. Не забравяйте, че може да очаквате режещите ножове на Philips Viva Collection ProMix Ръчен пасатор с чаша за супа да останат все така остри, както в деня, в който се го купили.

2 години международна гаранция от Hyperion.bg

Да, точно така. Цели две години, през които няма да се притеснявате за нищо. Този впечатляващ пасатор ще пристигне при вас с безплатна доставка. Може да прегледате съдържанието на пакета, преди да платите. Ако размислите, няма никакъв проблем да ни върнете закупените стоки в рамките на 30 дни, след доставката.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър