Philips Ръчен пасатор Avance Collection ProMix

Philips Ръчен пасатор Avance Collection ProMix

4 / 17 оценки
179.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HR1674/90
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR1674/90
Гаранция: 2 години
Тип: Пасатори
Капацитет на каната (Литра): 1
Корпус: ABS
Аксесоари: Миксер
Накрайник: Пластмаса
XL кълцаща приставка: Да
Бутон "турбо": Да
Метален нож: Титанов
Цвят: Черен

Искате ли наистина мощен пасатор? Искате ли той да има редица допълнителни приставки, които да ви дадат свободата да пасирате абсолютно всичко? Искате ли да го имате на ниска цена? Разгледайте Philips Avance Collection ProMix Ръчен пасатор и ще установите, че всичко изброено е събрано в този феноменален уред.

Какво Philips Avance Collection ProMix Ръчен пасатор може да ви даде повече

На първо място ще отчетем факта, че този уред е с мощен мотор с цели 800W. Така дори и от ядките няма да остане нито парченце, и ще бъдат приведени до фин прах, който ви дава ценните и полезни съставки, които искате да приемете.

Технологията ProMIx е тази, която допълва действието на мотора. По този начин времето за работа се намалява значително и всичко става не само по-бързо, но и по-ефективно.

С помощта на SpeedTouch може да очаквате пасатора сам да определи оптималната скорост за различните видове продукти. Така ако смесвате по-леки или течни храни, скоростта ще бъде точно като за тях. Скоростта автоматично ще се увеличи, ако поставите трудна са смилане храна. Така винаги може да разчитате на перфектни резултати, с помощта на Philips Avance Collection ProMix Ръчен пасатор.

Остриетата, които са на режещите елементи на уреда са с титаново покритие. То е 6 пъти по-твърдо от стоманата и никога няма да се изтъпи и може да очаквате да все така остро, както в деня, в който сте получили чисто новия си пасатор.

Ще получите и цели две допълнителни приставки за кълцане. Едната е специално за лук, моркови и зелени подправки. Другата, която е и малко по-голяма е специално за месо, сирене или шоколад. Те могат да се почистват в миялна машина, което несъмнено ще ви улесни.

Всяка една пластмасова част на този уред е от нечуплив материал и няма никаква опасност да се повреди или счупи, дори и ако ги изпуснете на земята.

Изберете с бърза и безплатна доставка от Hyperion.bg

Избирайки този модел вие ще го получите с безплатна доставка до вашата врата, без значение населеното място в България, Цената, която ще платите е повече от ниска и може спокойно да разгледате и останалите ни продукти.

Ако се разколебаете, че уредът не отговоря на очакванията ви може да го върнете до 30-я ден, след доставката, а ние ще възстановим платената от вас сума.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър