Philips  Прахосмукачка с торбичка Performer Ultimate

Philips Прахосмукачка с торбичка Performer Ultimate

5 / 32 оценки
699.00 лв.
PHILIPS
Изчерпано
  • Модел: FC8956/09
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: FC8956/09
Гаранция: 2 години
Тип: Прахосмукачка с торба
Аксесоари: Тесен накрайник
Тип на тръбата: Метална телескопична тръба от 2 части
Цвят: Медно сиво
Тегло: 6.2

Philips е производител на различни видове прахосмукачки, включително безжични, ръчни, робот, с торба и без. Те предлагат различни домакински уреди и изследват навиците на потребителите си. След направени изследвания във Великобритания те установяват, че там страдащите от алергия са много, но едва една пета от населението почиства с прахосмукачка домовете си на всеки две седмици или по-малко.

Защо е добре да почиствате дома си с Philips Performer Ultimate FC8956 / 09

Всички разбираме предизвикателството, с което се сблъскват собствениците на домашни любимци, опитвайки се да поддържат чист дом. Когато използвате Philips Performer Ultimate FC8956 / 09, няма да пропуснете нито една частица прах. Това е така, защото четката на тази прахосмукачка е оборудвана с LED осветление. По този начин лесно ще видите целия прах, дори и на по-тъмни места.

Прахосмукачката осигурява оптимални резултати и щателно почистване. Може да се използва както на твърди подове, така и на килими. Има високоефективен мотор и мощно засмукване. За почистване може да използвате няколко принадлежности- приставка ъгли, приставка с плоска глава за текстилни повърхности, накрайник за почистване на килими и накрайник със светодиодна лампа TriActive.

Performer Ultimate е оборудван с технологията AirflowMax. Тази технология осигурява добър резултат от почистването. Благодарение на оптимизирания въздушен поток торбичката с прах се разгръща постепенно и вдигането на прах остава същото, дори когато торбата с прах стане по-пълна.

Има и функция за автоматично включване / изключване. Ако поставите тръбата на пода,прахосмукачката веднага ще се изключи, а когато я вземете ще се включи отново. Мощността на засмукване може лесно да се регулира с ръка с ергономичното дистанционно управление.

Ключово значение за антиалергенните характеристики на прахосмукачката е усъвършенстваната филтрация. Performer Ultimate FC8956 / 09 е подходяща за семейства с алергия и сертифицирана по ECARF. Алергичният филтър предотвратява появата на 99,9% алергени от козина на домашни любимци и прахови акари.

Поръчка от hyperion.bg

Ако и вие имате нужда от нова прахосмукачка и държите на хигиената в дома си, изберете Philips FC8956 / 09 и ще я използвате за години напред.Ние ще ви я изпратим с бърза и безплатна доставка за цялата страна. Може да изберете и лизингово плащане от банките, които са наши партньори.


Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър