Philips Парогенератор PerfectCare GC9682/80

Philips Парогенератор PerfectCare GC9682/80

5 / 31 оценки
899.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: GC9682/80
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: GC9682/80
Гаранция: 2 години
Тип: Ютия с парогенератор
Парен удар: 600
Подаване на пара до г/мин.: 165
Дължина на захранващия кабел (метри): 2
Вместимост на резервоара за вода (мл.): 1800
Автоматично изключване (минути): Да
Покритие на плочите: T-ionicGlide
Цвят: Златист

Гладенето на купища пране е домакинска задача, която не само отнема време, но е и толкова досадна. За щастие има начин да направите това задължение по-лесно и той се нарича парогенератор.

Парните ютии улесняват премахването на гънки от всякакви дрехи. Освен това те са високоефективни, което означава, че гладенето не отнема толкова време. Когато избирате ютия е добре да се доверите на известна марка като Philips.

Защо PerfectCare GC9682/80 ще ви хареса

Парогенераторите работят по същия начин като стандартните ютии, само че са много по-мощни и следователно по-бързи, лесни и по-ефективни за гладене на големи количества пране. За разлика от стандартните ютии, парогенераторът се състои от блок, съдържащ резервоар за вода, бойлер и помпа.

Това разделяне на компонентите позволява на парогенераторите да произвеждат далеч по-големи обеми непрекъсната пара под високо налягане и в повечето случаи невероятно мощни парни усилвания за трудни тъкани и тежки гънки.

Този страхотен модел с цвят на мед сега е най-скъпият в гамата на Philips. PerfectCare GC9682/80 има голям, подвижен, 1,8-литров резервоар за вода. Той непрекъснато изпомпва пара при 165g / min.

Както при всички модели PerfectCare, тази ютия от висок клас използва гениалната технология OptimalTEMP на компанията, за да контролира топлината. Тази интелигентна система за защита на текстил, настройва правилната температура за всяка тъкан. А това на теория означава, че няма повече изгорени дрехи.

Толкова забележителна е тази система, че дори можете да оставите ютията върху любимата си копринена риза, без да изгорите страхотна дупка в нея. Излишно е да казваме, че много други производители използват свои собствени подобни технологии, но системата Philips остава най-добрата.

Парата се регулира автоматично с помощта на сензорната система на DynamiQ на Philips, която открива кога и колко бързо се движи ютията и съответно регулира налягането на парата. Ако в продължение на няколко минути не използвате парогенератора той ще се изключи. Тази автоматична функция освен, че пести енергия ви дава и спокойствие. Вече няма да се чудите, дали сте забравили ютията включена.

Защо да направите поръчка от hyperion.bg

В нашият електронен магазин предлагаме различни модели парогенератори. Ако желаете да изберете най- ефективният от тях и можете да си го позволите ние ви препоръчваме PerfectCare GC9682/80. Може да направите покупка на изплащане. Всички поръчки на стойност над 50лв. се изпращат до клиента с бърза и безплатна доставка за страната.


Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър