Philips Миксер Viva Collection 450 W

Philips Миксер Viva Collection 450 W

4 / 17 оценки
59.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HR3740/00
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR3740/00
Гаранция: 2 години
Тип: Миксери
Степени на работа: 7
Приставка за месене на тесто: Да
Вместимост на основната купа (литра): 4
Корпус: ABS
Вместимост на каната: 1.5
Миксер: Да
Аксесоари: Двойна балонна бъркалка
Автоматични функции: Да
Цвят: Бял

Мечтаете ли не само да имате верен помощник, който да ви помага във всяко кулинарно начинание? Искате ли да имате уред, който е лесен за употреба, а резултатите ще впечатлят не само вас? Сега всичко това е възможно с Philips Viva Collection Миксер,  450W, Сив, който може да закупите от нашия онлайн магазин на ниска цена.

Обещаваме ви не само висока производителност и дълга работа, но всичко това ще се случва по най-удобния за вас начин. Разгледайте това малко бижу, а ние ще се погрижим да ви запознаем с всички негови предимства.

Защо да изберете точно Philips Viva Collection Миксер,  450W, Сив

Няма как да не отчетем, че този уред е не само малък, но и удобен. Това се дължи на неговата ергономична дръжка. Ниското тегло ще намали умората от това да го държите, а удобната форма, ще стане естествено продължение на ръката ви.

Това няма как да не бъде отчетено, най-хубавото се крие в самия уред. Мощният му мотор с цели 450W ще ви осигури не само продължителна работа, но това ще бъде всеки път. При някои печива се налага продължително и интензивно разбиване, което може да затрудни някои модели.

Тук този проблем е избегнат и няма да се притеснявате, че уреда ще прегрее, преди да сте приготвили следващото си кулинарно изкушение. За да се избегне прегряването, имат предвидени стилни отвори за охлаждане, които само допълват цялостната визия на Philips Viva Collection Миксер,  450W, Сив.  

Няма как да не ви споделим и още една малка подробност. Този миксер има специално балонни бъркалки. С тяхна помощ не само ще разбиете най-пухкавите кремове, но и ще успеете да приготвите всяко едно печиво по уникално бърз начин.

И при този модел не е пропуснато да се сложат бъркалки за тесто. С тяхна помощ вие никога вече няма да месите на ръка. Така си спестявате не само усилието, но и миенето на плотове и маси.

На ваше разположение са цели пет степени за скорост и това ще ви бъде повече от полезно, при различните дейности, които може да извършвате с този миксер. Лесната смята на бъркалките е възможна само с едно копче. Не забравяйте, че те са подходящи за миялна машина, което ще ви улесни още повече.

Изберете с гаранция 2 години от Hyperion.bg

Избирайки този миксер вие не само ще получите 2 години международна гаранция. Не е за пропускане и фактът, че цените ни са сред най-ниските в страната. Ще го получите с безплатна доставка до всяка точка на страната. Ако размислите няма проблем да ни върнете покупката си, в рамките на 30 дни, след доставката.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър