Philips Комплект Резевни Глави Sonicare W3 Premium White 4 бр. В Опаковка HX9064/33

Philips Комплект Резевни Глави Sonicare W3 Premium White 4 бр. В Опаковка HX9064/33

5 / 31 оценки
79.00 лв.
PHILIPS
Изчерпано
  • Модел: HX9064/33
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HX9064/33
Тип: Накрайници
Цвят: Черен

Ако вече сте се сдобили с перфектната четка за зъби в лицето на произволен модел на Philips Sonicare, то няма нужда да ви обясняваме за предимствата и превъзходната й работа. Зъбите са за цял живот и поради тази причина трябва да се грижите добре за тях.

Няма как да не сте забелязали отлично почистените си зъби, благодарение на подобрената звукова технология. Но без значение дали става въпрос за електрическа или ръчна четка за зъби, то тя трябва да се сменя периодично. Разликата при електрическите модели е, че при тях заменяте само почистващата глава.

Важно е да следите точното време за смяна на тази част, защото в противен случай е възможно развитието на потенциално опасни бактерии, които могат да навредят на здравето ви.

Изгодно с Комплект резервни глави Philips Sonicare W3 Premium, Бели, 4 бр.

Няма как да не сте наясно, че когато купувате по-голяма разфасовка, тя винаги излиза по-евтино. И Комплект резервни глави Philips Sonicare W3 Premium, Бели, 4 бр. не прави изключение от това правило.

Те са насочени и изработени специално към избелването на зъбите. Имат доста различен релеф и може би сте забелязали частта в която косъмчетата не само са различни, но са и разположение доста по-нагъсто.

Това има своята функция, която подпомага не само избелването, но и почистването. Тези косъмчета имат 4 пъти по-голям контакт със зъбите и успяват наистина да ги почистят в дълбочина. Така ще забележите по-белите си зъби само на третия ден, вместо стандартния 7-дневен период за обикновените глави.

Този модел има и сравнително новата функция BrushSync. Така, веднага, след като поставите почистващата глава на основата на четката те се сдвояват и сензорът следи кога е време да се смени главата.

Тя се поставя по повече от лесен начин. Само трябва да натиснете леко и четката ви вече е готова да премахне 99.99% от зъбната плака, която може да навреди на зъбите и венците ви.

Изберете на ниска цена от Hyperion.bg

Няма как да не сте забелязали колко ниски цени можем да ви предложим в нашия онлайн магазин. Комплект резервни глави Philips Sonicare W3 Premium, Бели, 4 бр. не правят изключение и дори ще бъдат доставени до посочен от вас адрес напълно безплатно.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър