Philips комплект резевни глави Sonicare for Kids 7+ години, цвят син

Philips комплект резевни глави Sonicare for Kids 7+ години, цвят син

5 / 31 оценки
34.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX6042/33
Характеристики
Материал на главата: PCTA, TPE, синтетични влакна (найлон)
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HX6042/33
Тип: Накрайници
Цвят: Син

Не се и съмняваме, че отделяте не малко внимание на правилното развитие на детето си и възможно най-добрите грижи. Ако поради някаква причина сте подценили миенето на зъбите сега е моментът да поправите тази грешка.

С правилното почистване на зъбите може да се постигне добро орално здраве. Но с изборът на звукова четка за зъби ще получите възможно най-добрата технология, която ще гарантира здравите зъби на малчугана.

Перфектната грижа с Комплект резервни глави Philips Sonicare for Kids, 7+ години, Син

Всяка една електрическа четка за зъби се състои от две части – основа и почистваща глава. За да сте сигурни, че почистването е качествено се налага на определен период от време главата да се подменя. Тук ви предлагаме Комплект резервни глави Philips Sonicare for Kids, 7+ години, Син, които може да закупите на повече от ниска цена.

Това е така защото тя задържа не малко бактерии, които започват да се размножават. И не на последно място самите косъмчета имат определен живот и цикли на употреба, за които може да се гарантира качеството им.

С новите модели на Philips Sonicare може спокойно да очаквате четката да ви извести за това кога е станало време да смените почистващата глава. Така няма да се налага да следите за този детайл, който обаче е толкова важен.

Не по-малко важно е да изберете оригинални консумативи. Само така може да сте напълно сигурни и спокойни, че ще получите измиването и грижата за зъбите и венците, които очаквате и заради които сте се спрели на този модел четки за зъби.

В комплекта ще получите цели две резервни глави, които са достатъчни за доста дълъг период от време. Така няма да се налага да купувате всеки месец и гарантирано ще се сдобиете с тях на по-добра цена, в сравнение с единичните бройки.

Почистващите глави имат и специални капачета, които са предвидени за транспортиране. Така меките косъмчета остават чисти, което е повече от важно, защото няма как да измият добре зъбите на детето, ако вече са замърсени.

Изберете на наистина ниска цена от Hyperion.bg

Всеки един продукт в нашия онлайн магазин може да бъде ваш на атрактивно ниски цени. Комплект резервни глави Philips Sonicare for Kids, 7+ години, Син не правят изключение. Напълно оправдано очаквайте и бърза доставка до всяка една точка на страната. Ако в рамките на 30 дни, след доставката размислите може безпроблемно да върнете избраните стоки, а ние ще възстановим платената от вас сума.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър