Philips комплект резевни глави Sonicare for Kids 4+ години, цвят син – HX6032/33

Philips комплект резевни глави Sonicare for Kids 4+ години, цвят син – HX6032/33

5 / 17 оценки
34.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX6032/33
Характеристики
Материал на главата: PCTA, TPE, синтетични влакна (найлон)
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HX6032/33
Тип: Накрайници
Цвят: Син

Няма как да не сте се сблъсквали с факта, че децата подценяват важността на миенето на зъбите. Това важи в пълна сила за наистина малките деца, които трудно могат да приемат всички доводи, които им изтъквате.

Дори и да сте им купили звукова четка за зъби на Philips Sonicare, това не променя факта, че на всеки три месеца се налага да сменяте почистващата глава. Разгледайте Комплект резервни глави Philips Sonicare for Kids, 4+ години, Син и може да ги закупите на повече от атрактивна цена от нашия онлайн магазин.

Най-добрата грижа за малките зъбки с Комплект резервни глави Philips Sonicare for Kids, 4+ години, Син

Както вече казахме децата не винаги могат да оценят правилно важността на това да се мият зъбите. С помощта на електрическите четки с подобрена звукова технология може да сте сигурни, че те няма да изпитат затруднения и задачата им ще е повече от улеснена.

Но ако пропуснете да смените почистващата глава е много вероятно скоро да започнете да вредите, отколкото да помагате за здравите детски зъбки. При по-продължително от препоръчителното ползване е възможно развитието на различни бактерии, които да причинят болестни процеси в устата на детето ви.

Този модел почистваща глава е специално разработен за малките детски зъбки. Препоръчваме ви го за деца от 3 години нагоре и може спокойно да го ползвате до появата на първите постоянни зъби.

Задната част на главата е гумирана и това не е случайно. За да се избегне неволното нараняване на венците или друга част от устата по време на миенето е вложена мека гума. Така дори и това да се случи, детето няма да изпита никакви неприятни усещания.

Дори и косъмчетата на Комплект резервни глави Philips Sonicare for Kids, 4+ години, Син да направени специално за малки деца. Те са не само значително по-къси, но в същото време несравнимо меки.

Изберете на ниска цена от Hyperion.bg

Безспорно от тук може не само да изберете, но и да се сдобиете с всичко желано на невиждано ниска цена. Но това дори не е всичко. Имате нашата гаранция, че ще ви предложим само оригинални уреди и консумативите за тях. В случай, че стойността на поръчката ви е над 50 лева, ние ще в изпратим с напълно безплатна доставка до посочен от вас адрес.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър