Philips комплект резервни глави за Air Floss Ultra сиви – HX8032/07

Philips комплект резервни глави за Air Floss Ultra сиви – HX8032/07

4 / 17 оценки
30.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX8032/07
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HX8032/07
Тип: Накрайници
Цвят: Сив

Няма как да смятате грижата за оралното си здраве за завършена ако не почиствате интерденталните пространства. За тази цел може да ползвате конци, клечки и други приспособления. Но ако искате наистина отлични резултати, то е желателно да имате зъбен душ.

Действието му е едновременно силно към остатъците от храна и щадящо към венците ви. Но наред с това трябва да предвидите и факта, че накрайниците му трябва да се сменят периодично.

Предлагаме на вашето внимание Комплект резервни глави Philips за Air Floss Ultra, Сив, който ще ви помогне да имате винаги изправен и отлично функциониращ душ.

Комплект резервни глави Philips за Air Floss Ultra, Сив

Действието на уреда е повече от просто, но за сметка на това максимално ефективно. Водата се смесва с определено количество въздух и се насочва към апликатора, който чисти зъбите ви.

Смесена по този начин водата се преобразува в миниатюрни водни капчици, които нежно преминават между зъбите ви. Така всички замърсявания са отмити а образуването на зъбна плака намалява значително.

Това е добрата основа, след която спокойно използвайте звуковата си четка за зъби. Двата уреда допълват действието си в борбата за зъби без кариеси и венци без възпаления.

Комплект резервни глави Philips за Air Floss Ultra, Сив има цели два апликатора. Така ще имате резервни части да дългов време напред. Няма как да не отчетете и факта, че при покупката на по-голяма разфасовка цената на отделните бройки е значително по-ниска.

Този модел е напълно съвместим с всички видове зъбни душове на Philips. Без значение дали имате нов модел или сте се сдобили с уреда преди време. Няма никакъв шанс апликаторите да не паснат на уреда.

Защо да изберете от Hyperion.bg

Има куп причини да изберете защо да направите покупките си точно при нас. На първо място ние не само ви обещаваме, но можем и да гарантираме, че всичко, което ви предлагаме са оригинални уреди, консумативи и резервни части.

Може и да се изкушите да закупите алтернативни консумативи, заради значително по-ниските им цени. Но това автоматично ви лишава от правото да очаквате високо качество и безукорна работа.

При нас може да изберете оригиналните консумативи за всички продукти на Philips Sonicare не само на ниски цени, но и с бърза доставка. Така няма да се наложи да чакате дълго. А в случаите, в които стойността на избраните от вас стоки е над 50 лева, доставката до посочен от вас адрес ще е за наша сметка.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър