Philips комплект резервни глави за Air Floss – HX8012

Philips комплект резервни глави за Air Floss – HX8012

4 / 17 оценки
20.00 лв.
PHILIPS
Изчерпано
  • Модел: HX8012
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HX8012
Гаранция: 24 месеца

Искате ли да имате чисти зъби и здрави венци? Искате ли това да се случва лесно и само след няколко седмици на употреба да усетите цялостната промяна в състоянието си? Няма как да се справите само с почистването на зъбите.

За да може да се каже, че оралната ви хигиената е на високо ниво, трябва да отделяте подобаващо внимание и на интерденталните пространства. При плътно подредени зъби, тяхното почистване може да се окаже не само трудно, но и почти невъзможно.

Това почистване е възможно по невиждано лесен начин, ако имате зъбен душ. Но той, също като четката за зъби има накрайник, който трябва да се сменя периодично. Представяме ви Комплект резервни глави Philips за Air Floss, за да може уредът ви не само да работи правилно, но и да не платите висока цена за това.

Комплект резервни глави Philips за Air Floss е съвместим с всички модели на Philips

Това може да е основното ви притеснения, но ние ви обещаваме, че без значение кой точно зъбен душ притежавате, то тези накрайници ще са съвместими с него. Смяната е повече от лесна – само дръпнете леко, за да откачите стария и с леко натискане фиксирайте новия апликатор.

И тук е мястото да ви напомним, че с използването на зъбен душ си спестявате цялото неудобство и рискове от нараняване на венците, които са на лице ако се доверите на конците за зъби или други приспособления.

Уредът има нежно почистващо действие и в същото време премахва всички остатъци от храна и замърсявания. В контейнерът вместо вода, може да налеете вода за уста и така за увеличите почистващата сила на уреда.

Няма как да не сте забелязали, че тези апликатори имат удобен водещ връх. Благодарение на него уредът сам намира къде да застане и почистването е не само лесно, но и невиждано ефективно.

Защо да си струва да изберете от Hyperion.bg

Важно е да отбележим и една подробност, която мнозина пренебрегват. Веднъж избрали да се доверите на световна марка, последващата покупка на консумативи е повече от желателно да е само на оригинални такива.

Може би вече сте разгледали алтернативни продукти, които се предлагат на значително по-ниски цени. Горещо ви съветваме да не избирате подобни неоригинални апликатори.

Няма гаранция нито, че те ще паснат на уреда, нито, че работата им ще бъде такава каквато се очаква да бъде. За това изберете качествените Комплект резервни глави Philips за Air Floss, които ние ви предлагаме на ниска цена.

 

Ще ви ги доставим бързо до всяка точка на страната. Можем да ви предложим и напълно безплатна доставка, ако стойността на поръчката ви надвишава 50 лева.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър